Informacions

Centre | Institut

Acte de reconeixement al professorat jubilat el curs 2019-20

Imatge 0 per Acte de reconeixement al professorat jubilat el curs 2019-20

Enviada per vgrau el 04/Jun/2021 - 17:34

Aquest divendres dia 4 de juny a 2/4 de 12h, el Departament d'Educació amb la col·laboració dels diferents centres educatius de Catalunya, ha dut a terme un acte de reconeixement al professorat jubilat durant el curs 19-20 de tota Catalunya.

Al nostre centre, el curs 2019-2020 van ser 7 persones les que es van jubilar: Joana, Jordi, Manolo, Isabel, Paquita, Josep i Fortià.


En un acte en format telemàtic i també semipresencial als centres (a causa de la pandèmia), hem pogut compartir una estona amb els nostres companys i companyes. A més, el Departament d'Educació els havia preparat una petita sorpresa en forma d'art, un bon detall. L'acte ha comptat amb la participació institucional de la Directora dels Serveis Territorials, Dolors Collell, així com altres membres del personal docent i no docent que també s'han jubilat. 

Tota la comunitat educativa del Pius, de la qual vau formar part durant molts anys, us desitja molta sort i salut per gaudir de la merescuda jubilació.

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Centre &  Institut

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1915

Primera Guerra Mundial: Batalla naval entre britànics i alemanys: s'enfonsa el creuer alemany Blücher i el vaixell insígnia anglès Lion.

1958

Científics britànics i nord-americans anuncien que s'ha aconseguit una fusió nuclear controlada.

1977

-Assassinat de cinc advocats laboralistes vinculats a Comissions Obreres per militants d'extrema dreta, en un despatx del madrileny carrer de Atocha. -Els GRAPO segresten a Madrid el president del Consell Suprem de Justícia Militar, el tinent general Emilio Villaescusa.

2002

El Suprem de Florida anul·la la condemna a mort de l'espanyol Julio Mora, tot i que confirma la seva culpabilitat en dos assassinats i ordena que sigui processat de nou.

1918

Independència d'Estònia.

1991

EUA inicia una ofensiva terrestre contra l´Iraq per la invasió de Kuwait.

1997

La creació d'una ovella clònica a partir d'una cèl·lula d'animal adult alarma els experts en ètica.

  Citacions

Qui pretén de convèncer algú, convenç molt menys que no aquell qui, sense cap propòsit ulterior, fa per si allò que li sembla recte. Keyserling