Informacions

Centre | Institut

Acte de reconeixement al professorat jubilat el curs 2019-20

Imatge 0 per Acte de reconeixement al professorat jubilat el curs 2019-20

Enviada per vgrau el 04/Jun/2021 - 17:34

Aquest divendres dia 4 de juny a 2/4 de 12h, el Departament d'Educació amb la col·laboració dels diferents centres educatius de Catalunya, ha dut a terme un acte de reconeixement al professorat jubilat durant el curs 19-20 de tota Catalunya.

Al nostre centre, el curs 2019-2020 van ser 7 persones les que es van jubilar: Joana, Jordi, Manolo, Isabel, Paquita, Josep i Fortià.


En un acte en format telemàtic i també semipresencial als centres (a causa de la pandèmia), hem pogut compartir una estona amb els nostres companys i companyes. A més, el Departament d'Educació els havia preparat una petita sorpresa en forma d'art, un bon detall. L'acte ha comptat amb la participació institucional de la Directora dels Serveis Territorials, Dolors Collell, així com altres membres del personal docent i no docent que també s'han jubilat. 

Tota la comunitat educativa del Pius, de la qual vau formar part durant molts anys, us desitja molta sort i salut per gaudir de la merescuda jubilació.

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Centre &  Institut

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1939

Varsòvia es rendeix a les tropes alemanyes, que fan 160.000 presoners.

1964

La Comissió Warren fa públic l'informe sobre l'assassinat de John F. Kennedy, segons el qual Lee Harvey Oswald és l'únic responsable de l'atemptat de Dallas.

1970

El rei Hussein i Iàsser Arafat firmen al Caire un acord que posa fi als enfrontaments entre jordans i palestins a Jordània.

1998

Victòria del socialdemòcrata Gerhard Schroeder, després de 16 anys de govern de Helmut Kohl a Alemanya. Els Verds es converteixen en la tercera força.

  Citacions

La història és un cove pintoresc d'on una persona relativament enginyosa pot treure arguments en defensa d'allò que li plagui. Joan Fuster