Informacions

AMPA | AMPA

Projecte Equipa't curs 2021-2022

Imatge 0 per Projecte Equipa't curs 2021-2022

Enviada per lbujons el 02/Jun/2021 - 09:49

Benvolgudes famílies,

El projecte EQUIPA'T neix impulsat per l'AMPA de l’Institut Pius Font i Quer amb l'objectiu de facilitar que les famílies amb menys recursos econòmics accedeixin als llibres de text. D'aquesta manera, s'adquireixen els llibres a un preu més raonable i econòmic tenint en compte uns requisits que les famílies amb més necessitat han de presentar.


Per poder participar del projecte caldrà presentar els documents necessaris per a la sol·licitud al servei d’orientació de l’AMPA del 9 al 23 de juny (amb cita prèvia, enviant un correu a: orientacio.pius@iespfq.cat). L’horari d’obertura és de 9.30 a 13.30h.

*Recordem que els alumnes que el curs 2020/2021 han participat del projecte haureu de retornar els llibres a la BIBLIOTECA de l’institut com a màxim fins el 30 de juny.

Documentació necessària a dur:

-Certificat de convivència.

-Justificant d’ingressos del pare, mare o tutors legals (última nòmina, justificant de prestació, justificant conforme no es cobra cap prestació,...).

-En cas de separació o divorci dels pares, sentència o document on hi consti l’import de la manutenció pels fills.

-Carnet de família nombrosa i/o monoparental, si s’escau.

L’adjudicació de l’ajuda es farà tenint en compte uns barems econòmics, mai superiors a l’Indicador de Renda de Suficiència que estableix la Generalitat de Catalunya.

 

Per a qualsevol dubte referent al Projecte Equipa’t, ens podeu enviar un correu a orientacio.pius@iespfq.cat o a ampa.pfq@gmail.com

Salutacions cordials,

 

Més notícies a la categoria AMPA &  AMPA

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1971

El cap de les Forces Armades d'Uganda, Idi Amin, assumeix el poder després d'un sagnant cop d'Estat.

1986

La nau espacial nord-americana Voyager 2 envia a la Terra fotografies de 12 noves llunes que envolten el planeta Urà, l´existència de les quals es desconeixia.

2000

L'Exèrcit tailandès assalta i allibera els 700 ostatges que romanien des del dia anterior a l'hospital de Ratchaburi, després de ser pres per 10 guerrillers birmans de l´«Exèrcit de Déu», que van morir durant la intervenció militar.

2002

Clifford Baxter, expresident de la companyia energètica d´Enron, apareix mort a Houston dins del seu cotxe i amb un tret al cap i una nota de suïcidi.

  Citacions

Estimeu l'art, perquè entre totes les mentides és la menys falsa Flaubert