Informacions

Projectes | Ciències de la Nat.

Projecte 1ESO Pedraforca i Coll del Verdet

Imatge 0 per Projecte 1ESO Pedraforca i Coll del Verdet

Enviada per idoncel2 el 27/Mai/2021 - 06:37

Els alumnes de 1er d’ESO van realitzar una gran feina al construir una maqueta del Pedraforca i la Serra del Verdet. Gràcies a la col·laboració entre les matèries de Biologia i Tecnologia s’ha pogut aconseguir uns resultats que ens transporten al cim del Pedraforca.


Totes les maquetes estan realitzades a escala i amb un treball previ sobre el mapa topogràfic de la zona, marcant bé les corbes de nivell, observant les cotes per tal de poder fer un perfil topogràfic. 

Una vegada van veure com havia de quedar el relleu, van començar a retallar el cartró seguint les corbes de nivell i mica en mica van arribar al cim. 

Per a que quedés ben maco ho van cobrir amb plastilina. Tota la feina que han fet aquests dies ha merescut la pena, el resultat ha sigut excel·lent.

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Projectes &  Ciències de la Nat.

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1924

Mor l'escriptor txecoslovac Franz Kafka.

1966

Centenars de milers de joves xinesos es manifesten a Pequín, per desena vegada consecutiva, enarborant el Petit llibre vermell de Mao Tse-Tung, inici de la Revolució Cultural.

1974

Yitzhak Rabin és elegit primer ministre d'Israel.

1982

Sentència del judici del 23-F. Només Jaume Milans del Bosch i Antonio Tejero són condemnats a 30 anys de presó. El Govern recorre la sentència.

2001

Alejandro Toledo guanya en segona volta les eleccions presidencials al Perú.

  Citacions

El cos és la presó de l'ànima. Pitàgores