Informacions

Projectes | Ciències de la Nat.

Projecte 1ESO Pedraforca i Coll del Verdet

Imatge 0 per Projecte 1ESO Pedraforca i Coll del Verdet

Enviada per idoncel2 el 27/Mai/2021 - 06:37

Els alumnes de 1er d’ESO van realitzar una gran feina al construir una maqueta del Pedraforca i la Serra del Verdet. Gràcies a la col·laboració entre les matèries de Biologia i Tecnologia s’ha pogut aconseguir uns resultats que ens transporten al cim del Pedraforca.


Totes les maquetes estan realitzades a escala i amb un treball previ sobre el mapa topogràfic de la zona, marcant bé les corbes de nivell, observant les cotes per tal de poder fer un perfil topogràfic. 

Una vegada van veure com havia de quedar el relleu, van començar a retallar el cartró seguint les corbes de nivell i mica en mica van arribar al cim. 

Per a que quedés ben maco ho van cobrir amb plastilina. Tota la feina que han fet aquests dies ha merescut la pena, el resultat ha sigut excel·lent.

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Projectes &  Ciències de la Nat.

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1807

Tractat de Fontainebleau, en què Napoleó aconsegueix de Godoy que les tropes franceses penetrin en territori espanyol per atacar i repartir-se Portugal amb Espanya, fet que origina la guerra de la Independència.

1951

Winston Churchill torna a ser encarregat de formar Govern a Gran Bretanya després del triomf a les eleccions, dos dies abans, del Partit Conservador.

1977

Dirigents dels principals partits polítics espanyols signen els Pactes de la Moncloa.

1990

Descoberta una nova galàxia 60 vegades més gran que la Via Làctia.

2002

Luiz Inácio Lula da Silva, líder del Partit dels Treballadors, és elegit president del Brasil a la segona volta dels comicis amb el 61,38 per cent dels vots.

  Citacions

Hi ha una força motriu més poderosa que el vapor, l'electricitat i l'energia atòmica: la voluntat. Albert Einstein