Informacions

Concursos | Matemàtiques

El Nil Heras i la Cèlia Torras reben una menció en els premis Poincaré de TR de matemàtiques.

Imatge 0 per El Nil Heras i la Cèlia Torras reben una menció en els premis Poincaré de TR de matemàtiques.

Enviada per jperez35 el 25/Mai/2021 - 19:12

La setmana passada es va fer públic el veredicte del jurat dels premis Poincaré organitzat per la UPC on es premien els millors treballs de recerca de matemàtiques del curs 20-21. El Nil Heras i la Cèlia Torras han obtingut una menció pel seu treball «Sistemes dinàmics discrets. Les matemàtiques del coronavirus». El treball ha estat tutoritzat pel Xavier Santallúsia. L’àrea de matemàtiques volem felicitar-los per aquest premi i animar-los a continuar treballant amb la passió i el rigor que han mostrat en el treball!. Enhorabona!


Aquesta ha estat la divuitena edició d’aquests premis i per celebrar la seva majoria d’edat l’organització ha fet un estudi estadístic sobre les edicions anteriors. Volem compartir amb tots vosaltres la gran alegria que ens hem emportat quan hem vist que el Pius està situat en segona posició en el rànquing de centres de Catalunya més premiats durant aquest període de temps.

Seguim treballant!

 

Més notícies a la categoria Concursos &  Matemàtiques

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1822

Comencen les obres del primer ferrocarril del món, entre les ciutats angleses de Stockton i Darlington, de 40 quilòmetres de longitud.

1915

Itàlia declara la guerra a Àustria, amb el qual abandona la seva neutralitat per intervenir en la Primera Guerra Mundial al costat de britànics i francesos.

1984

Francisco Rabal i Alfredo Landa obtenen al Festival de Canes el Premi d'Interpretació per la seva actuació a la pel·lícula «Els Sants Innocents», de Mario Camus.

1992

El jutge anti-màfia italià Giovani Falcone mor en un atemptat juntament amb la seva dona i tres guardaespatlles a l'autopista de Palerm (Sicília), en esclatar una bomba accionada per control remot.

  Citacions

La música constitueix una revelació més alta que la filosofia. Beethoven