Informacions

Centre | Alumnat

Acte de comiat de l'alumnat de 2n de Batxillerat

Imatge 0 per Acte de comiat de l'alumnat de 2n de Batxillerat

Enviada per fmarti85 el 24/Mai/2021 - 12:30

El passat divendres 21 de maig, vam celebrar l'acte de comiat de l'alumnat de 2n de Batxillerat. Un acte amb una barreja d'emocions que posa fi a la seva trajectòria al Pius i els obre les portes a una nova etapa, la més determinant pel seu futur.


Seguint estrictament les mesures de seguretat anti-Covid (mascareta, separació de grups...), i un cop finalitzats els exàmens ordinaris, els alumnes van rebre el reconeixement per part d'equip directiu i dels seus tutors i tutora, i van poder demostrar els seus talents amb actuacions musicals i les divertides intervencions dels presentadors de l'acte. Al final de l'acte, l'alumnat va rebre també l'orla commemorativa de Batxillerat, de mans de l'AMPA. 

Des del Pius, volem destacar que aquesta promoció ho ha tingut molt difícil, amb l'afectació de la pandèmia durant els 2 cursos de Batxillerat, la qual cosa les ha afegit més dificultat als seus estudis. I ho han superat amb bona nota! Moltes felicitats a totes i a tots i molta sort amb les PAU!

 

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Centre &  Alumnat

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1914

Assassinat a Sarajevo de l'hereu del tron austro-hongarès, l'arxiduc Francesc Ferran i de la seva dona; succés que dóna motiu a la Primera Guerra Mundial.

1919

Firma del Tractat de pau de Versalles entre les potències aliades i Alemanya, amb el qual es dóna per acabada la Primera Guerra Mundial (1914-1918).

1921

Iugoslàvia es constitueix en Estat únic centralista.

1976

Les illes Seychelles es constitueixen com a país independent, després de 162 anys de dominació britànica.

2001

L'expresident iugoslau Slobodan Milosevic és entregat al Tribunal de la Haia.

  Citacions

Com pot un hom aprendre a conèixer-se a si mateix? Mai per la reflexió, sinó per l'acció. Procura de fer el teu deure, i sabràs allò que hi ha en tu. Goethe