Informacions

Centre | Alumnat

Acte de comiat de l'alumnat de 2n de Batxillerat

Imatge 0 per Acte de comiat de l'alumnat de 2n de Batxillerat

Enviada per fmarti85 el 24/Mai/2021 - 12:30

El passat divendres 21 de maig, vam celebrar l'acte de comiat de l'alumnat de 2n de Batxillerat. Un acte amb una barreja d'emocions que posa fi a la seva trajectòria al Pius i els obre les portes a una nova etapa, la més determinant pel seu futur.


Seguint estrictament les mesures de seguretat anti-Covid (mascareta, separació de grups...), i un cop finalitzats els exàmens ordinaris, els alumnes van rebre el reconeixement per part d'equip directiu i dels seus tutors i tutora, i van poder demostrar els seus talents amb actuacions musicals i les divertides intervencions dels presentadors de l'acte. Al final de l'acte, l'alumnat va rebre també l'orla commemorativa de Batxillerat, de mans de l'AMPA. 

Des del Pius, volem destacar que aquesta promoció ho ha tingut molt difícil, amb l'afectació de la pandèmia durant els 2 cursos de Batxillerat, la qual cosa les ha afegit més dificultat als seus estudis. I ho han superat amb bona nota! Moltes felicitats a totes i a tots i molta sort amb les PAU!

 

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Centre &  Alumnat

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1939

Varsòvia es rendeix a les tropes alemanyes, que fan 160.000 presoners.

1964

La Comissió Warren fa públic l'informe sobre l'assassinat de John F. Kennedy, segons el qual Lee Harvey Oswald és l'únic responsable de l'atemptat de Dallas.

1970

El rei Hussein i Iàsser Arafat firmen al Caire un acord que posa fi als enfrontaments entre jordans i palestins a Jordània.

1998

Victòria del socialdemòcrata Gerhard Schroeder, després de 16 anys de govern de Helmut Kohl a Alemanya. Els Verds es converteixen en la tercera força.

  Citacions

Quan vas néixer tothom reia mentre tu ploraves, viu la vida de tal manera que quan tu moris tothom plori mentre tu... rius. Anònim