Informacions

Projectes | Educació Física

RCP al institut

Imatge 0 per RCP al institut

Enviada per pnavarro el 13/Mai/2021 - 01:16

A l'institut seguim amb el pla de formació en reanimació.

Amb el suport del Centre de Recursos Pedagògics que en cedeixen el material d'ajuda pels tallers estem repassant, com cada any, diferents conceptes i protocols per a que al sortir del institut l'alumnat hagi rebut la suficient informació com per realitzar una maniobra de reanimació d'urgència.


Durant el taller es repassa l'algoritme (ordre d'actuacions a realitzar davant d'una persona que aparentment està inconscient), l'execució tècnica correcta de les maniobres amb aplicacions mòbils que ens donen feed-back de la correcció d'aquestes, la utilització de desfibriladors, l'estudi de casos concrets, les prioritats, etc.

Es realitza en cada curs adequant la quantitat i profunditat dels continguts aconseguint així un reforç anual d'aquests continguts i esperant que l'alumnat, al acabar estudis de 4t ESO o 2n Batxillerat, sigui capaç d'actuar en cas de necessitat.

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Projectes &  Educació Física

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1807

Tractat de Fontainebleau, en què Napoleó aconsegueix de Godoy que les tropes franceses penetrin en territori espanyol per atacar i repartir-se Portugal amb Espanya, fet que origina la guerra de la Independència.

1951

Winston Churchill torna a ser encarregat de formar Govern a Gran Bretanya després del triomf a les eleccions, dos dies abans, del Partit Conservador.

1977

Dirigents dels principals partits polítics espanyols signen els Pactes de la Moncloa.

1990

Descoberta una nova galàxia 60 vegades més gran que la Via Làctia.

2002

Luiz Inácio Lula da Silva, líder del Partit dels Treballadors, és elegit president del Brasil a la segona volta dels comicis amb el 61,38 per cent dels vots.

  Citacions

Mai he trobat una persona tan ignorant que no pugui aprendre una mica d'ella Galileu Galilei