Informacions

Projectes | Educació Física

RCP al institut

Imatge 0 per RCP al institut

Enviada per pnavarro el 13/Mai/2021 - 01:16

A l'institut seguim amb el pla de formació en reanimació.

Amb el suport del Centre de Recursos Pedagògics que en cedeixen el material d'ajuda pels tallers estem repassant, com cada any, diferents conceptes i protocols per a que al sortir del institut l'alumnat hagi rebut la suficient informació com per realitzar una maniobra de reanimació d'urgència.


Durant el taller es repassa l'algoritme (ordre d'actuacions a realitzar davant d'una persona que aparentment està inconscient), l'execució tècnica correcta de les maniobres amb aplicacions mòbils que ens donen feed-back de la correcció d'aquestes, la utilització de desfibriladors, l'estudi de casos concrets, les prioritats, etc.

Es realitza en cada curs adequant la quantitat i profunditat dels continguts aconseguint així un reforç anual d'aquests continguts i esperant que l'alumnat, al acabar estudis de 4t ESO o 2n Batxillerat, sigui capaç d'actuar en cas de necessitat.

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Projectes &  Educació Física

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1914

Assassinat a Sarajevo de l'hereu del tron austro-hongarès, l'arxiduc Francesc Ferran i de la seva dona; succés que dóna motiu a la Primera Guerra Mundial.

1919

Firma del Tractat de pau de Versalles entre les potències aliades i Alemanya, amb el qual es dóna per acabada la Primera Guerra Mundial (1914-1918).

1921

Iugoslàvia es constitueix en Estat únic centralista.

1976

Les illes Seychelles es constitueixen com a país independent, després de 162 anys de dominació britànica.

2001

L'expresident iugoslau Slobodan Milosevic és entregat al Tribunal de la Haia.

  Citacions

Imagini's a un home assegut en el sofà favorit de casa seva. Sota té una bomba a punt d'esclatar. Ell ho ignora, però el públic ho sap. Això és el suspens Alfred Hitchcock