Informacions

Activitats | Institut

Sant Jordi al Pius

Imatge 0 per Sant Jordi al Pius

Enviada per morive1 el 24/Abr/2021 - 15:07

Sant Jordi al Pius

Ha arribat la primavera i amb ella el Sant Jordi al Pius.

El divendres 23,  hem celebrat la diada de Sant Jordi al Pius amb bon ambient, bon temps i molts somriures.


Al pati de la gespa hem gaudit dels certàmens literaris de cada curs, on s’ha fet públic el veredicte que els diferents jurats han triat de cada curs dels premis de llengua catalana, llengua castellana i de fotografia matemàtica.  La narradora Jordina Biosca ha estat la responsable d’encetar cada certamen amb un conte adaptat a l’alumnat present. I també hi ha hagut moltes lectures i música.  

I mentrestant a les aules era un bullici de diferents activitats: punts de llibre i roses amb papiroflèxia, trencar esquemes sobre el conte de Sant Jordi, tenyir roses blanques de color vermell, visionar pel·lícules, lectura en veu alta escollides, endevinalles, frases maleïdes i més...

 

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Activitats &  Institut

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1971

El cap de les Forces Armades d'Uganda, Idi Amin, assumeix el poder després d'un sagnant cop d'Estat.

1986

La nau espacial nord-americana Voyager 2 envia a la Terra fotografies de 12 noves llunes que envolten el planeta Urà, l´existència de les quals es desconeixia.

2000

L'Exèrcit tailandès assalta i allibera els 700 ostatges que romanien des del dia anterior a l'hospital de Ratchaburi, després de ser pres per 10 guerrillers birmans de l´«Exèrcit de Déu», que van morir durant la intervenció militar.

2002

Clifford Baxter, expresident de la companyia energètica d´Enron, apareix mort a Houston dins del seu cotxe i amb un tret al cap i una nota de suïcidi.

  Citacions

L' error de la nostra època consisteix en què els seus homes no volen ser útils sinó importants Churchill