Informacions

Xerrades | Institut

Desprès de l'ESO, què?

Imatge 0 per Desprès de l'ESO, què?

Enviada per mcasal55 el 21/Abr/2021 - 14:52

Les pròximes setmanes l'alumnat de 4t d'ESO ha de començar a prendre decisions sobre el seu futur acadèmic. Per tal que les famílies puguin fer un acompanyament als nois i noies en aquesta tasca es farà una xerrada sobre el tema organitzada pel centre amb la col·laboració de l'AMPA.

El dimecres 28 a les 19 h es podrà assistir a la xerrada informativa virtual sobre orientació acadèmica. S’hi podrà accedir a través del google meet i de l’enllaç: meet.google.com/uqw-ubno-ecy


En la trobada es comentaran les diferents sortides acadèmiques, els terminis de preinscripcions pels ensenyaments postobligatoris, i es donaran a conèixer recursos per tal que es pugui ajudar als joves a fer aquesta tria.

L'activitat està destinada a famílies de l'alumnat de 4t d'ESO, però també hi pot assistir qualsevol altra família del centre que tingui interès en el tema.

Les ponents de la xerrada seran la Lord Bujons, orientadora del centre, i la Montse Casals, coordinadora pedagògica.

Paral·lelament a aquesta activitat, es faran xerrades informatives a l'alumnat durant les hores de tutoria.

Durant la primera setmana de maig, també es farà arribar a les famílies el Consell orientador, elaborat pel professorat tutor i l'equip docent, sobre l'orientació adequada i recomanada des de l'institut per cada alumne/a.

Esperem que aquestes eines siguin útils a les famílies i a l'alumnat per fer una tria motivadora i coherent.

 

 

Més notícies a la categoria Xerrades &  Institut

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1971

El cap de les Forces Armades d'Uganda, Idi Amin, assumeix el poder després d'un sagnant cop d'Estat.

1986

La nau espacial nord-americana Voyager 2 envia a la Terra fotografies de 12 noves llunes que envolten el planeta Urà, l´existència de les quals es desconeixia.

2000

L'Exèrcit tailandès assalta i allibera els 700 ostatges que romanien des del dia anterior a l'hospital de Ratchaburi, després de ser pres per 10 guerrillers birmans de l´«Exèrcit de Déu», que van morir durant la intervenció militar.

2002

Clifford Baxter, expresident de la companyia energètica d´Enron, apareix mort a Houston dins del seu cotxe i amb un tret al cap i una nota de suïcidi.

  Citacions

La probabilitat que un ordinador s'espatlli és directament proporcional a la importància del document en què treballis. Llei de Belinda