Informacions

Concursos | Matemàtiques

CONCURS DE FOTOGRAFIA MATEMÀTICA. PRIMERA FASE

Imatge 0 per CONCURS DE FOTOGRAFIA MATEMÀTICA. PRIMERA FASE

Enviada per jperez35 el 21/Abr/2021 - 06:43

Com cada any i ja en van molts el Pius participa en el concurs de fotografia matemàtica que organitza l'ABEAM a tot Catalunya. Més de 150 alumnes del nostre centre i de tots els nivells han participat enviant una fotografia amb títol amb algun motiu matemàtic. En aquesta primera fase cada classe ha triat,d'entre les presentades pels seus alumnes, la foto que els representarà a la fase següent.


Per Sant Jordi es farà públic el veredicte amb les fotografies guanyadores de cada cicle (1r cicle de l'ESO, 2n cicle de l'ESO, batxillerat i personal del centre). Aquesta tria serà la que ens representi al concurs d'àmbit nacional.

El departament de matemàtiques vol agrair especialment a tots els nois i noies que han participat en el concurs!

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Concursos &  Matemàtiques

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1971

El cap de les Forces Armades d'Uganda, Idi Amin, assumeix el poder després d'un sagnant cop d'Estat.

1986

La nau espacial nord-americana Voyager 2 envia a la Terra fotografies de 12 noves llunes que envolten el planeta Urà, l´existència de les quals es desconeixia.

2000

L'Exèrcit tailandès assalta i allibera els 700 ostatges que romanien des del dia anterior a l'hospital de Ratchaburi, després de ser pres per 10 guerrillers birmans de l´«Exèrcit de Déu», que van morir durant la intervenció militar.

2002

Clifford Baxter, expresident de la companyia energètica d´Enron, apareix mort a Houston dins del seu cotxe i amb un tret al cap i una nota de suïcidi.

  Citacions

L' error de la nostra època consisteix en què els seus homes no volen ser útils sinó importants Churchill