Informacions

Exposicions | Llen. i Lit. Catalanes

Les nostres auques de l'any 2020.

Imatge 0 per Les nostres auques de l'any 2020.

Enviada per jcarpin2 el 19/Abr/2021 - 09:11

Per tal de treballar el gènere de l'auca en la matèria de llengua catalana, l'alumnat de 2n d'ESO ha realitzat un treball consistent a fer una auca sobre el tema "el meu any 2020".
Els resultats han estat ben reeixits. N'hem exposat una mostra que podreu gaudir al vestíbul del PIUS i en l'enllaç següent.
 


 

Més notícies a la categoria Exposicions &  Llen. i Lit. Catalanes

Comentaris

  1. Moltes felicitats.

    Heu fet unes auques molt boniques. N'hi ha que em doneu molta enveja, sana, perquè sabeu dibuixar molt bé o trobar il·lustracions molt encertades i heu fet uns rodolins molt enginyosos i divertits.

Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1822

Comencen les obres del primer ferrocarril del món, entre les ciutats angleses de Stockton i Darlington, de 40 quilòmetres de longitud.

1915

Itàlia declara la guerra a Àustria, amb el qual abandona la seva neutralitat per intervenir en la Primera Guerra Mundial al costat de britànics i francesos.

1984

Francisco Rabal i Alfredo Landa obtenen al Festival de Canes el Premi d'Interpretació per la seva actuació a la pel·lícula «Els Sants Innocents», de Mario Camus.

1992

El jutge anti-màfia italià Giovani Falcone mor en un atemptat juntament amb la seva dona i tres guardaespatlles a l'autopista de Palerm (Sicília), en esclatar una bomba accionada per control remot.

  Citacions

Mesura el que sigui mesurable i fes mesurable el que no ho sigui. Galileu Galilei