Informacions

Exposicions | Llen. i Lit. Catalanes

Les nostres auques de l'any 2020.

Imatge 0 per Les nostres auques de l'any 2020.

Enviada per jcarpin2 el 19/Abr/2021 - 09:11

Per tal de treballar el gènere de l'auca en la matèria de llengua catalana, l'alumnat de 2n d'ESO ha realitzat un treball consistent a fer una auca sobre el tema "el meu any 2020".
Els resultats han estat ben reeixits. N'hem exposat una mostra que podreu gaudir al vestíbul del PIUS i en l'enllaç següent.
 


 

Més notícies a la categoria Exposicions &  Llen. i Lit. Catalanes

Comentaris

  1. Moltes felicitats.

    Heu fet unes auques molt boniques. N'hi ha que em doneu molta enveja, sana, perquè sabeu dibuixar molt bé o trobar il·lustracions molt encertades i heu fet uns rodolins molt enginyosos i divertits.

Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1913

Abolició als EUA de la «Llei Seca» (Llei presentada pel diputat A. J. Volstead que es va convertir, el gener de 1919, en la divuitena esmena a la Constitució), que prohibia la venda i consum de begudes alcohòliques i va estar en vigor tretze anys.

1982

El presumpte màxim responsable dels Grapo, Juan Martín Luna, mor en un enfrontament amb la Policia a Barcelona.

1989

Govern de majoria no comunista a Txecoslovàquia. Karel Urbanel anuncia la rehabilitació de 500.000 exclosos del PC després de la «Primavera de Praga».

1998

Julio Anguita s'acomiada del seu càrrec de secretari general del PCE durant el XV Congrés del partit, i el substitueix Francisco Frutos.

  Citacions

L'amor és la poesia dels sentits Balzac