Informacions

Sortides | Institut

Treballem en equip

Imatge 0 per Treballem en equip

Enviada per mcasal55 el 26/Mar/2021 - 10:34

Del 22 al 26 de març, l'alumnat d'ESO ha treballat en activitats en grup durant tota la setmana. A partir del treball en equip han pogut continuar desenvolupant habilitats com la cooperació, la comunicació, l'empatia i l'autonomia. 

L'alumnat de 1r i 2n d'ESO durant aquests dies ha fet el crèdit de síntesi "Jugant amb Manresa". Cada grup d'alumnes ha elaborat un joc de taula diferent entorn de la ciutat de Manresa. Per ajudar-los en el procés s'han fet activitats com: una sortida per la ciutat, formació sobre el joc del CAE Manresa, formació sobre disseny,...


Durant el crèdit de síntesi, els de 3r d'ESO també han treballat en equip per organitzar una cursa d'orientació per l'alumnat de 1r d'ESO pels ponts de Manresa.  Han tingut l'assessorament de diferents experts i també han fet una excursió pels espais on es farà la cursa el mes de juny per tenir-ho tot a punt per als seus companys.

A quart han aprofitat aquesta setmana per elaborar el Projecte de Recerca en grups al centre. L'alumnat ha hagut de fet una petita investigació sobre un tema escollit, demostrant autonomia i iniciativa, i posant en pràctica les competències assolides durant l'ESO. Per poder reforçar els vincles entre els alumnes de cada classe, també han fet una sortida de convivència als espais naturals del voltant de Manresa.

Ha sigut una setmana intensa, però gràcies a la implicació i col·laboració de tot el professorat, així com del treball i responsabilitat de l'alumnat s'ha tirat endavant les activitats i sortides malgrat les restriccions. 

Podeu veure una petita mostra de les activitats i sortides en imatges.

Ara ens toca a tots/es descansar, aprofitar les vacances amb responsabilitat i agafar forces per la tornada.

 

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Sortides &  Institut

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1520

Hernán Cortés i els seus homes, assetjats pels indis, es veuen obligats a retirar-se de la ciutat de Mèxic.

1858

Comença el Govern d´O'Donnell, que va durar fins a 1863, amb polítics centristes del seu partit Unió Liberal.

1908

Misteriosa i gegantina explosió que va devastar uns 2.000 km quadrats de bosc a la Sibèria Central, deguda, probablement, a un meteorit.

1935

Queda abolida a l'Estat la prostitució com mitjà lícit de vida, encara que no es tanquen els prostíbuls.

1937

Els Estats alemanys s'unifiquen en matèria econòmica, monetària i social.

1997

Hong Kong es converteix en Regió Administrativa Especial sota sobirania de la Xina després de 156 anys.

  Citacions

La democràcia consisteix en el fet que el poble decideix i no pas algú altre. La condició necessària de la democràcia és la llibertat; que és sempre la llibertat de decidir.