Informacions

Projectes | Institut

Reduïm la petjada ecològica

Imatge 0 per Reduïm la petjada ecològica

Enviada per lcodina el 24/Mar/2021 - 19:18

Fa uns dies els alumnes de 3rC van començar a treballar en el Servei Comunitari escollit, titulat: Reduïm la petjada ecològica. Es tracta d'un servei que realitzen dues entitats de la ciutat: la fundació Parc de la Séquia i Càritas amb la intenció que els alumnes coneguin i millorin els espais verds de la ciutat i col·laborin d'una manera directa amb l'horticultura ecològica.


Un divendres al matí van sortir d'excursió amb la Clara Aguilera, de la Casa de la Culla de Manresa, que va fer un recorregut del parc de l'Agulla als horts de Càritas explicant el sistema de regadiu que fan servir els pagesos de la zona.

La setmana passada, la Mireia, responsable del programa Activa't a l'hort, va explicar el funcionament dels horts de Càritas. Els alumnes, juntament amb els membres que estan inscrits en aquest projecte, van passar el matí plantant patates i fent un tancat de canyes per abocar-hi els adobs. A mig matí, mentre esmorzaven, van poder compartir experiències tot prenent un te de menta marroquí que va ser el colofó d'una gran jornada.

 

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Projectes &  Institut

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1807

Tractat de Fontainebleau, en què Napoleó aconsegueix de Godoy que les tropes franceses penetrin en territori espanyol per atacar i repartir-se Portugal amb Espanya, fet que origina la guerra de la Independència.

1951

Winston Churchill torna a ser encarregat de formar Govern a Gran Bretanya després del triomf a les eleccions, dos dies abans, del Partit Conservador.

1977

Dirigents dels principals partits polítics espanyols signen els Pactes de la Moncloa.

1990

Descoberta una nova galàxia 60 vegades més gran que la Via Làctia.

2002

Luiz Inácio Lula da Silva, líder del Partit dels Treballadors, és elegit president del Brasil a la segona volta dels comicis amb el 61,38 per cent dels vots.

  Citacions

Es fa malbé un jove amb tota seguretat quan se li ensenya a apreciar més els que pensen com ell que no els que pensen la cosa contrària. Nietzsche