Informacions

Concursos | Física i Química

Dos alumnes del Pius passen la primera fase de l’Olimpíada de Física de Catalunya

Imatge 0 per Dos alumnes del Pius passen la primera fase de l’Olimpíada de Física de Catalunya

Enviada per acarbon4 el 22/Mar/2021 - 14:52

Dongwei Li i Àlex Rodríguez estudiants de 2n de Batxillerat A estan participant a l’Olimpíada de Física 2021. A la primera fase, que es va celebrar telemàticament el 5 de març, hi van participar 204 estudiants de 58 centres educatius dels quals es van triar els 50 amb millors qualificacions, entre els quals hi havia els dos alumnes del Pius.


El proper 26 de març se celebrarà la segona fase també en format telemàtic. Els 13 amb millors resultats d’aquesta segona fase passaran a la fase estatal que es realitzarà a finals d’abril a Lugo o en format telemàtic (resta pendent de l’evolució de la pandèmia). Molta sort a tots dos!

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Concursos &  Física i Química

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1971

El cap de les Forces Armades d'Uganda, Idi Amin, assumeix el poder després d'un sagnant cop d'Estat.

1986

La nau espacial nord-americana Voyager 2 envia a la Terra fotografies de 12 noves llunes que envolten el planeta Urà, l´existència de les quals es desconeixia.

2000

L'Exèrcit tailandès assalta i allibera els 700 ostatges que romanien des del dia anterior a l'hospital de Ratchaburi, després de ser pres per 10 guerrillers birmans de l´«Exèrcit de Déu», que van morir durant la intervenció militar.

2002

Clifford Baxter, expresident de la companyia energètica d´Enron, apareix mort a Houston dins del seu cotxe i amb un tret al cap i una nota de suïcidi.

  Citacions

Missatge d'error: Petició per tal que donis la teva aprovació abans que es destrueixin les teves pròpies dades. De les Lleis de Murphy.