Informacions

Sortides | Alumnat

Sortida de lleure a Puigcerdà

Enviada per ariu el 24/Oct/2002 - 23:04

El passat dilluns dia 21 d'octubre anàrem d'excursió a Puigcerdà. Ens vam presentar a l'institut a 3/4 de nou del matí, on ens esperaven un parell d'autobusos, un per a les classes A i B i l'altre per les classes C i D. Pujàrem als autocars i partírem cap a Puigcerdà.


El trajecte va durar una hora i mitja aproximadament. Un cop a Puigcerdà, ens vàrem aturar davant de la pista de patinatge, on esmorzàrem. Un quart d'hora més tard, ja vam entrar dins de les instal·lacions per posar-nos els patins i ben aviat ja començàrem a patinar.

La pista de gel era força gran, aquest fet, però, no va poder evitar les freqüents caigudes que es produeixen en la pràctica d'aquesta activitat. Més tard, quan ja començavem a tenir gana, ens vam treure els patins i ens vam dirigir cap a un parc realment bonic situat al centre de Puigcerdà, lloc on dinàrem.

Dues hores de temps lliure van precedir el dinar, ja que a les quatre, ja marxàrem cap a Manresa.

El temps ens va acompanyar força, i sortosament, només ens va ploure quan ja marxàvem.

Aniol Riu

---------------------------------------------

Avui, 21 d’octubre de 2002, els alumnes de tercer d’ESO de l’IES Pius Font i Quer, hem anat d’excursió a Puigcerdà.

Jo m’he despertat a les vuit, i ha dos quarts ja havia arribat a l’IES. Mentre no es feien les nou, m’he estat parlant amb els meus amics. Una mica més tard de les nou, em sortit de l’institut.

Hem arribat a Puigcerdà, aproximadament, a les onze. Mentre no entràvem, em esmorzat. Quan em entrat, em demanat les botes a un taulell. S’havien de demanar dues talles més grans, en el meu cas, que faig un trenta-nou, he demanat un quaranta-un. Desprès de demanar les botes, ja hem anat a patinar. A la pista, com és normal, feia molt fred, però ja anàvem preparats. Jo me estat, més o menys, tres quarts donant voltes pel marge. Però desprès, gràcies als meus amics, he començat a anar pel mig. Com que ja m’havia estat els tres quarts anant pel marge, ja n’havia après una mica, que al principi no en tenia ni idea.

En total, per culpa meva, he caigut 4 cops, i dos cops més, un perquè m’han empentat primer un, desprès dos i finalment, tres; i l’altre m’han empentat una mica, jo m’he espantat i he caigut. A la una, hem començat a plegar, perquè era l’hora de tancar.

Desprès em anat cap a l’estany, que era molt bonic a passar-hi unes tres hores, fins a les quatre. Quant eren, aproximadament, dos quarts de tres, ha plogut una mica, i a tres quarts de quatre, ha tornat a ploure, però més intensament. Sort que ja era l’hora de marxar. Al bus, ens han posat dues pel·lícules, una del “Mr. Bean” i una altre que es deia “Mickey, ojos azules”. Jo, com estava tant cansat, m’he adormit al bus.

Quan em arribat al institut passaven cinc minuts de dos quarts de cinc.

A mi m’ha agradat molt l’excursió. Espero poder-ne fer alguna altre durant el curs.

Joan Marc Comellas

----------------------------------------------

El dia 21 d'Octubre tots els alumnes de 3r ESO vem marxar al pavelló poliesportiu de Puigcerdà a patinar sobre gel. Ens ho vem passar molt bé perqué al principi ningú sabia peró al final casi bé tothom habia après.

Tots vem sortir sans i estalvis, excepte una noia, la Mercè Canudas ja que a causa d'una caiguda va acabar a l'hospital amb un traumatisme craneal.

Després de haber patinat una bona estona vem marxar caminant fins al llac de Puigcerdà on vem dinar i vem tindre un temps per estar donant voltespel parc. A les quatre de la tarda vem agafar l'autobús i vem veure la pel·lícula de "Mr.Bean" i després la de "Micky ojos azules". Quan vem arribar a Manresa estàvem tots esgotats.

Gisela Pradas

Nota al peu: Hem afegit dues informacions més sobre aquesta sortida.

 

  Calendari

  Tal dia com avui

1835

Inauguració de l'Ateneu de Madrid.

1836

Es dissolen a Espanya els gremis professionals.

1911

Mongòlia es converteix en protectorat rus.

1921

El Govern britànic atorga autonomia interna a Irlanda del Sud sota l'estatut de domini dins de la Commonwealth.

1962

El Departament d'Estat nord-americà confirma la retirada dels bombarders soviètics II-28 de Cuba.

1978

Aprovada en referèndum la nova Constitució espanyola.

1989

Felipe González pren possessió novament com a president del Govern després de les eleccions del 29 d'octubre, i confirma en els seus llocs tots els membres del seu anterior Gabinet.

  Citacions

La major saviesa que existeix és conèixer-se a un mateix. Galileu Galilei