Informacions

Centre | Institut

Recordatori del protocol a seguir en cas de VAGA d'alumnat

Imatge 0 per Recordatori del protocol a seguir en cas de VAGA d'alumnat

Enviada per vgrau el 15/Mar/2021 - 04:58

Tal i com tenim recollit a les NOFC, l’alumnat de 3r d’ESO, de 4t d’ESO, de 1r de Batxillerat i de 2n de Batxillerat que s’aculli al dret de vaga, haurà de presentar a la direcció del centre el full de comunicat de vaga a través dels delegats/des amb prou antelació, però mai el dia anterior a la vaga. Aquest comunicat recull tota la informació necessària per a una correcta tramitació i el trobareu al web del centre a l'opció 'Documents públics' del menú i a l'apartat NOFC.


Un cop passada la vaga, l’alumnat haurà de portar als seus tutors/es les justificacions signades per la família. En aquest sentit, hi ha el model específic per fer aquesta justificació que l’alumnat podrà baixar del web del centre a NOFC. Aquest model recull tota la informació necessària per a una correcta justificació per part de la família.

Cal diferenciar molt bé si es tracta d’una vaga d’alumnat o de professorat. En el cas d’una vaga de professorat, sempre serà el centre qui farà arribar la informació corresponent i les possibles afectacions a les famílies a través del web o bé del correu-e.

Recordar també que l’alumnat de 1r i 2n d’ESO no pot fer vaga.

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Centre &  Institut

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1914

Assassinat a Sarajevo de l'hereu del tron austro-hongarès, l'arxiduc Francesc Ferran i de la seva dona; succés que dóna motiu a la Primera Guerra Mundial.

1919

Firma del Tractat de pau de Versalles entre les potències aliades i Alemanya, amb el qual es dóna per acabada la Primera Guerra Mundial (1914-1918).

1921

Iugoslàvia es constitueix en Estat únic centralista.

1976

Les illes Seychelles es constitueixen com a país independent, després de 162 anys de dominació britànica.

2001

L'expresident iugoslau Slobodan Milosevic és entregat al Tribunal de la Haia.

  Citacions

Quan vas néixer tothom reia mentre tu ploraves, viu la vida de tal manera que quan tu moris tothom plori mentre tu... rius. Anònim