Informacions

Biblioteca

Llibre del mes: "Moxie: La revolució de les noies" de Jennifer Mathieu

Imatge 0 per Llibre del mes: "Moxie: La revolució de les noies" de Jennifer Mathieu

Enviada per mcirera el 08/Mar/2021 - 12:10

La Viv, cansada del comportament sexista d’alguns dels seus companys de classe, decideix crear un fanzín reivindicatiu que fa córrer per l’institut en el més absolut anonimat. Aconsegueix que moltes noies s’adhereixin al moviment i considerin important canviar certs aspectes denigrants del centre on estudien.


Aquesta història és un exemple de com un grup de persones ben organitzades poden millorar el seu entorn proper. Una novel·la per llegir amb els grups musicals de Riot Grrrl de fons, un moviment cultural que serveix d’inspiració a la protagonista de MOXIE. Aquí podeu trobar un bon tastet dels grups més importants d’aquest moviment.

 

Més notícies a la categoria Biblioteca

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1807

Tractat de Fontainebleau, en què Napoleó aconsegueix de Godoy que les tropes franceses penetrin en territori espanyol per atacar i repartir-se Portugal amb Espanya, fet que origina la guerra de la Independència.

1951

Winston Churchill torna a ser encarregat de formar Govern a Gran Bretanya després del triomf a les eleccions, dos dies abans, del Partit Conservador.

1977

Dirigents dels principals partits polítics espanyols signen els Pactes de la Moncloa.

1990

Descoberta una nova galàxia 60 vegades més gran que la Via Làctia.

2002

Luiz Inácio Lula da Silva, líder del Partit dels Treballadors, és elegit president del Brasil a la segona volta dels comicis amb el 61,38 per cent dels vots.

  Citacions

Vanitat de vanitats, tot és vanitat Bíblia (L'Eclesiastès)