Informacions

Xerrades | AMPA

Pantalles a la infància i adolescència

Imatge 0 per Pantalles a la infància i adolescència

Enviada per mcirera el 01/Feb/2021 - 04:18

Famílies! Des de l'Ajuntament de Manresa ens fan arribar informació sobre una xerrada molt interessant que parlarà de la incidència de les pantalles en la infància i l'adolescència. Aquesta xerrada tindrà una modalitat online i s'ha organitzat en col·laboració amb el Pla Educatiu d’Entorn i la Regidoria de Ciutat Saludable.

Dimecres 24 de febrer de les 17:30h a les 19h.


“Pantalles a la infància i adolescència. Assistim a un doble confinament? Ús saludable i signes d’alerta”

Dirigida a famílies amb infants i adolescents. Inscripcions fins al 17 de febrer a través del següent formulari: https://forms.gle/uAEdbo1eVjbV3ET46

La xerrada anirà a càrrec de Dominica Díez, psicòloga clínica i responsable de la unitat d’addiccions comportamentals d’Althaia. S’organitzaran en format taller per proporcionar eines i recursos a les famílies que els permetin gestionar i prevenir situacions problemàtiques derivades de l´ús de tecnologies, així com reforçar el seu rol parental.

No us ho perdeu!

 

Més notícies a la categoria Xerrades &  AMPA

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1971

El cap de les Forces Armades d'Uganda, Idi Amin, assumeix el poder després d'un sagnant cop d'Estat.

1986

La nau espacial nord-americana Voyager 2 envia a la Terra fotografies de 12 noves llunes que envolten el planeta Urà, l´existència de les quals es desconeixia.

2000

L'Exèrcit tailandès assalta i allibera els 700 ostatges que romanien des del dia anterior a l'hospital de Ratchaburi, després de ser pres per 10 guerrillers birmans de l´«Exèrcit de Déu», que van morir durant la intervenció militar.

2002

Clifford Baxter, expresident de la companyia energètica d´Enron, apareix mort a Houston dins del seu cotxe i amb un tret al cap i una nota de suïcidi.

  Citacions

Cinc de cada deu persones que veuen la televisió... Són la meitat. Les Luthiers