Informacions

Anuncis | Biblioteca

Llibre del mes: "Aristòtil i Dante descobreixen els secrets de l'univers" de Benjamin Alire

Imatge 0 per Llibre del mes: "Aristòtil i Dante descobreixen els secrets de l'univers" de Benjamin Alire

Enviada per mcirera el 14/Gen/2021 - 06:40

L’Ari és un noi introvertit i amb poques ganes de fer amics. Se sent estimat per la seva família però això no l’ajudarà a resoldre el principal maldecap de tot adolescent: esbrinar quin ha de ser el seu lloc al món.


El dia que l’Ari coneix en Dante, un noi de la seva edat alegre i desimbolt, tot començarà a canviar. Aristòtil i Dante és una novel·la romàntica, però també una molt bona excusa per reflexionar sobre les sensacions i inquietuds que tenim durant l’adolescència Ens ensenya a agafar-nos aquesta etapa amb empenta i coratge i també a saber confiar els nostres problemes a les persones que ens puguin donar un cop de mà.

No disposem d’aquest llibre a la biblioteca de l’institut però el podeu trobar a la biblioteca de l’Ateneu de Manresa.

Si sou lectors i us ve de gust escriure la vostra opinió sobre algun llibre que hagueu llegit, podeu escriure un mail a biblioteca@iespfq.cat i penjarem les vostres ressenyes a l’instagram de la biblio (biblio_pius)

 

Més notícies a la categoria Anuncis &  Biblioteca

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1971

El cap de les Forces Armades d'Uganda, Idi Amin, assumeix el poder després d'un sagnant cop d'Estat.

1986

La nau espacial nord-americana Voyager 2 envia a la Terra fotografies de 12 noves llunes que envolten el planeta Urà, l´existència de les quals es desconeixia.

2000

L'Exèrcit tailandès assalta i allibera els 700 ostatges que romanien des del dia anterior a l'hospital de Ratchaburi, després de ser pres per 10 guerrillers birmans de l´«Exèrcit de Déu», que van morir durant la intervenció militar.

2002

Clifford Baxter, expresident de la companyia energètica d´Enron, apareix mort a Houston dins del seu cotxe i amb un tret al cap i una nota de suïcidi.

  Citacions

La veritat absoluta no existeix i això és absolutament cert Les Luthiers