Informacions

Centre | Institut

Bon Nadal i feliç any nou!

Imatge 0 per Bon Nadal i feliç any nou!

Enviada per vgrau el 22/Des/2020 - 04:43

Volem agrair la tasca col·lectiva de tota la comunitat educativa (alumnat, professorat, famílies i personal del centre) que ha fet possible tirar endavant aquest primer trimestre malgrat la pandèmia de la Covid-19. Les mesures organitzatives i els protocols sanitaris, ens han fet molt més complexa la nostra tasca però s’ha demostrat que són efectius i ens han permès finalitzar el primer trimestre sense haver de tancar el centre.


Enguany, l'alumnat de 4t d'ESO de la matèria d'Educació Visual i Plàstica, ha elaborat una felicitació de Nadal. Us presentem la que ha estat triada per aquest any i que compartim amb tota la comunitat educativa per tal que reflexionem sobre el missatge que transmet. Volem donar les gràcies al professorat d’Educació Visual i Plàstica per la seva tasca i per extensió a tot el seu alumnat.

Finalment, en nom de tot el professorat i el personal del centre, us desitgem que tingueu unes bones vacances i que la salut us acompanyi per poder descansar, tot gaudint d'uns dies de merescuda tranquil·litat.

El professorat i el personal del centre

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Centre &  Institut

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1913

Abolició als EUA de la «Llei Seca» (Llei presentada pel diputat A. J. Volstead que es va convertir, el gener de 1919, en la divuitena esmena a la Constitució), que prohibia la venda i consum de begudes alcohòliques i va estar en vigor tretze anys.

1982

El presumpte màxim responsable dels Grapo, Juan Martín Luna, mor en un enfrontament amb la Policia a Barcelona.

1989

Govern de majoria no comunista a Txecoslovàquia. Karel Urbanel anuncia la rehabilitació de 500.000 exclosos del PC després de la «Primavera de Praga».

1998

Julio Anguita s'acomiada del seu càrrec de secretari general del PCE durant el XV Congrés del partit, i el substitueix Francisco Frutos.

  Citacions

L'ànima és l'esperit unit a la matèria. X. Llorens i Barba