Informacions

Biblioteca

Llibre del mes: La mona de l'assassí, de Jakob Wegelius

Imatge 0 per Llibre del mes: La mona de l'assassí, de Jakob Wegelius

Enviada per mcirera el 14/Des/2020 - 09:45

Si us agraden les novel·les d’aventures, deixeu-ho tot i correu a buscar La mona de l’assassí. No us decebrà! Al port de Lisboa, el capità Henry Koskela i la seva maquinista, la mona Sally Jones, reben un misteriós encàrrec, transportar una mercaderia amb el seu vaixell, el Hudson Queen. Aquest encàrrec acabarà de forma dramàtica. El capità serà acusat d’assassinat i injustament empresonat, però la seva fidel amiga, la Sally Jones, farà tot el possible per alliberar-lo. Per aconseguir-ho, haurà de viatjar per mig món a la recerca de l’únic home que pot demostrar la innocència del capità. 

Una fantàstica i sorprenen aventura protagonitzada per una mona. Una trama plena d’intriga que us mantindrà atrapats des de la primera pàgina fins a l’última.  

Aquest llibre es pot agafar en préstec a la biblioteca.

Recordeu que podeu enviar-nos les vostres ressenyes a biblioteca@iespfq.cat i les penjarem a l’instagram de la biblio @biblio_pius


 

Més notícies a la categoria Biblioteca

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1913

Abolició als EUA de la «Llei Seca» (Llei presentada pel diputat A. J. Volstead que es va convertir, el gener de 1919, en la divuitena esmena a la Constitució), que prohibia la venda i consum de begudes alcohòliques i va estar en vigor tretze anys.

1982

El presumpte màxim responsable dels Grapo, Juan Martín Luna, mor en un enfrontament amb la Policia a Barcelona.

1989

Govern de majoria no comunista a Txecoslovàquia. Karel Urbanel anuncia la rehabilitació de 500.000 exclosos del PC després de la «Primavera de Praga».

1998

Julio Anguita s'acomiada del seu càrrec de secretari general del PCE durant el XV Congrés del partit, i el substitueix Francisco Frutos.

  Citacions

La veritat absoluta no existeix i això és absolutament cert Les Luthiers