Informacions

Anuncis | Ed. Visual i Plàstica

Poemes il·lustrats

Enviada per jvilamal el 25/Set/2002 - 18:44

No us perdeu els POEMES VERDAGUERIANS IL·LUSTRATS. Un treball conjunt dels seminaris de català i de expressió visual i plàstica per comemmorar l'any Verdaguer.


Un grup d'alumnes del nostre institut, IES Pius Font i Quer, s'han fet seus diversos poemes o fragments de poesia verdagueriana i s'han deixat endur per la seva creativitat plàstica. Aquí teniu l'exposició d'alguns dels seus treballs.

En són autors els alumnes de Segon d'ESO del curs 2001-2002, que han participat en el Crèdit Variable de gravat dirigit per la professora Lídia de Blas.

Les obres que il·lustren el Poemari verdaguerià han estat realitzades amb la tècnica d'estampació amb linòleum, amb tintes aquoses sobre paper i se n'ha fet una tirada de quinze exemplars.

 

Més notícies a la categoria Anuncis &  Ed. Visual i Plàstica

  Calendari

  Tal dia com avui

1913

Abolició als EUA de la «Llei Seca» (Llei presentada pel diputat A. J. Volstead que es va convertir, el gener de 1919, en la divuitena esmena a la Constitució), que prohibia la venda i consum de begudes alcohòliques i va estar en vigor tretze anys.

1982

El presumpte màxim responsable dels Grapo, Juan Martín Luna, mor en un enfrontament amb la Policia a Barcelona.

1989

Govern de majoria no comunista a Txecoslovàquia. Karel Urbanel anuncia la rehabilitació de 500.000 exclosos del PC després de la «Primavera de Praga».

1998

Julio Anguita s'acomiada del seu càrrec de secretari general del PCE durant el XV Congrés del partit, i el substitueix Francisco Frutos.

  Citacions

La major saviesa que existeix és conèixer-se a un mateix. Galileu Galilei