Informacions

Centre | Institut

El Pla digital es posa en marxa amb noves eines per al professorat

Imatge 0 per El Pla digital es posa en marxa amb noves eines per al professorat

Enviada per vgrau el 07/Des/2020 - 16:33

El Pla d’educació digital de Catalunya 2020-2023 té per objectiu millorar les competències digitals que la ciutadania necessita per viure i treballar en una societat immersa en constants transformacions i canvis. Per tal d’assolir aquest objectiu és necessari garantir que tot el professorat disposa dels recursos necessaris.


En aquest sentit, el Departament d’Educació ha posat a disposició de tot el professorat, un ordinador portàtil que restarà cedit als docents durant tot el curs escolar. El dijous dia 3 de desembre, tècnics del Departament amb el suport dels coordinadors TAC del Pius, van procedir a lliurar els dispositius al professorat que treballa al centre.

Aquesta és una de les mesures previstes en el Pla digital que ens ha de permetre assolir els objectius proposats en aquest Pla.

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Centre &  Institut

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1913

Abolició als EUA de la «Llei Seca» (Llei presentada pel diputat A. J. Volstead que es va convertir, el gener de 1919, en la divuitena esmena a la Constitució), que prohibia la venda i consum de begudes alcohòliques i va estar en vigor tretze anys.

1982

El presumpte màxim responsable dels Grapo, Juan Martín Luna, mor en un enfrontament amb la Policia a Barcelona.

1989

Govern de majoria no comunista a Txecoslovàquia. Karel Urbanel anuncia la rehabilitació de 500.000 exclosos del PC després de la «Primavera de Praga».

1998

Julio Anguita s'acomiada del seu càrrec de secretari general del PCE durant el XV Congrés del partit, i el substitueix Francisco Frutos.

  Citacions

La història del món no és altra cosa que el progrés de la consciència de llibertat. Hegel