Informacions

Centre | Institut

L'activitat lectiva continua malgrat els aïllaments i confinaments

Imatge 0 per L'activitat lectiva continua malgrat els aïllaments i confinaments

Enviada per vgrau el 08/Oct/2020 - 10:10

Malgrat els aïllaments i els confinaments de l'alumnat i del professorat, amb un gran esforç per part de tothom, podem continuar amb l'activitat lectiva.

Com sabeu, el centre té un nou protocol d'actuació que recull totes situacions que es poden donar arran de la pandèmica: tot un grup confinat, una part del grup confinat, algun alumne/a confinat/da, el professor/a confinat, etc...

 


Aquest protocol el trobareu al web a l'apartat "Organització curs 2020-21" (Com seguirem treballant si hi ha confinaments?) 

Com a exemple, us mostrem una "classe" d'avui mateix on un sol alumne és a l'aula amb el professor i la resta de companys de classe són a casa confinats. Tots ells segueixen una videoconferència on poden intervenir a partir de les explicacions del professor i es continua treballant amb les activitats i propostes penjades al Moodle. 

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Centre &  Institut

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1939

Un decret prohibeix la vaga a Espanya i es constitueixen comissions d'empresaris i treballadors per reduir les seves diferències.

1951

Executats els últims criminals de guerra nazis condemnats pel Tribunal de Nuremberg.

1968

Primer atemptat d'ETA: el guàrdia civil José Pardines Azcay, a Villabona, Guipúscoa.

1996

El Govern concedeix a Retevisión la llicència de segon operador per prestar servei telefònic, cosa que posa fi al monopoli de Telefónica.

2001

El Partit Laborista de Tony Blair renova la seva majoria absoluta.

  Citacions

Missatge d'error: Petició per tal que donis la teva aprovació abans que es destrueixin les teves pròpies dades. De les Lleis de Murphy.