Informacions

Articles | Alumnat

El pes dels llibres

Imatge 0 per El pes dels llibres

Enviada per mcasal55 el 20/Set/2020 - 15:59

Després de la primera setmana d’un curs excepcional, en podem fer una valoració molt positiva i és gràcies a l’esforç de tothom: famílies, docents, personal del centre i sobretot de l’alumnat.

Però hi ha alguns aspectes que es poden millorar. Un dels que preocupa especialment és el pes dels llibres i material que ha de portar l’alumnat del centre. 


 • Com sabeu quest curs els armariets que disposa el centre no s’utilitzen per evitar desplaçaments innecessaris per la classe i pels passadissos.

  Les mesures sanitàries també recomanem que les aules quedin netes un cop han acabat les classes. I sobretot  l'alumnat ha de tenir el material necessari a casa, ja que en cas de confinament d'un grup estable no es podria accedir a la seva aula i tampoc al centre.

  Però sabem que portar els llibres i materials és molt feixuc per l’alumnat, per aquest motiu us donem uns consells per alleugerir-ho:

   
 • Els llibres digitals. 

L'alumnat disposa de llicències digitals per accedir als llibres de l'editorial Santillana.  Per tant la versió impresa es pot quedar a l'aula. Sempre que es tinguin els mitjans per accedir a la versió digital des de casa.

 • L'arxivador a casa. 

Les activitats que es van fent i corregint a classe es poden quedar a casa quan s'hagin treballat i anar-les guardant a l’arxivador. Es podran repassar en qualsevol moment. 

 • Els materials del dia. 

Portar a l'institut només els llibres de les matèries que hi haurà classe aquell dia. 

 • Les motxilles de rodes. 

Potser no són molt populars però són una bona opció per minimitzar el pes a l'esquena.

Esperem que aquestes recomanacions us hagin sigut d’utilitat.

Continuem treballant per millorar entre tots. 

 

 

Més notícies a la categoria Articles &  Alumnat

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1924

Mor l'escriptor txecoslovac Franz Kafka.

1966

Centenars de milers de joves xinesos es manifesten a Pequín, per desena vegada consecutiva, enarborant el Petit llibre vermell de Mao Tse-Tung, inici de la Revolució Cultural.

1974

Yitzhak Rabin és elegit primer ministre d'Israel.

1982

Sentència del judici del 23-F. Només Jaume Milans del Bosch i Antonio Tejero són condemnats a 30 anys de presó. El Govern recorre la sentència.

2001

Alejandro Toledo guanya en segona volta les eleccions presidencials al Perú.

  Citacions

La gran qüestió que no s'ha contestat mai i que jo encara no he pogut contestar, tot i els trenta anys de recerca dins l'ànima feminina, és «Què vol una dona?» Freud