Informacions

Articles | Alumnat

El pes dels llibres

Imatge 0 per El pes dels llibres

Enviada per mcasal55 el 20/Set/2020 - 15:59

Després de la primera setmana d’un curs excepcional, en podem fer una valoració molt positiva i és gràcies a l’esforç de tothom: famílies, docents, personal del centre i sobretot de l’alumnat.

Però hi ha alguns aspectes que es poden millorar. Un dels que preocupa especialment és el pes dels llibres i material que ha de portar l’alumnat del centre. 


 • Com sabeu quest curs els armariets que disposa el centre no s’utilitzen per evitar desplaçaments innecessaris per la classe i pels passadissos.

  Les mesures sanitàries també recomanem que les aules quedin netes un cop han acabat les classes. I sobretot  l'alumnat ha de tenir el material necessari a casa, ja que en cas de confinament d'un grup estable no es podria accedir a la seva aula i tampoc al centre.

  Però sabem que portar els llibres i materials és molt feixuc per l’alumnat, per aquest motiu us donem uns consells per alleugerir-ho:

   
 • Els llibres digitals. 

L'alumnat disposa de llicències digitals per accedir als llibres de l'editorial Santillana.  Per tant la versió impresa es pot quedar a l'aula. Sempre que es tinguin els mitjans per accedir a la versió digital des de casa.

 • L'arxivador a casa. 

Les activitats que es van fent i corregint a classe es poden quedar a casa quan s'hagin treballat i anar-les guardant a l’arxivador. Es podran repassar en qualsevol moment. 

 • Els materials del dia. 

Portar a l'institut només els llibres de les matèries que hi haurà classe aquell dia. 

 • Les motxilles de rodes. 

Potser no són molt populars però són una bona opció per minimitzar el pes a l'esquena.

Esperem que aquestes recomanacions us hagin sigut d’utilitat.

Continuem treballant per millorar entre tots. 

 

 

Més notícies a la categoria Articles &  Alumnat

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1807

Tractat de Fontainebleau, en què Napoleó aconsegueix de Godoy que les tropes franceses penetrin en territori espanyol per atacar i repartir-se Portugal amb Espanya, fet que origina la guerra de la Independència.

1951

Winston Churchill torna a ser encarregat de formar Govern a Gran Bretanya després del triomf a les eleccions, dos dies abans, del Partit Conservador.

1977

Dirigents dels principals partits polítics espanyols signen els Pactes de la Moncloa.

1990

Descoberta una nova galàxia 60 vegades més gran que la Via Làctia.

2002

Luiz Inácio Lula da Silva, líder del Partit dels Treballadors, és elegit president del Brasil a la segona volta dels comicis amb el 61,38 per cent dels vots.

  Citacions

Vanitat de vanitats, tot és vanitat Bíblia (L'Eclesiastès)