Informacions

Centre | Alumnat

Comiat virtual dels alumnes de 2n de Batxillerat

Imatge 0 per Comiat virtual dels alumnes de 2n de Batxillerat

Enviada per fmarti85 el 18/Jun/2020 - 09:35

Donades les circumstàncies actuals, des del Pius hem cregut que no podíem deixar l'alumnat de 2n de Batxillerat sense un acte de comiat, ni que fos de manera virtual. Així, aquest dijous 18 de juny hem celebrat un acte de comiat a través del Meet, eina que ha passat en pocs mesos de ser anecdòtica o fins i tot desconeguda per a alguns, a ser una eina quotidiana i imprescindible. A tot hem d'estar disposats a trobar-li la cara positiva.


Així, l'acte, al qual han assistit l'alumnat, l'equip directiu i el professorat de l'institut, ha fet molt de goig amb més de 100 persones connectades.

El comiat ha començat amb una salutació i un repàs del pas dels alumnes pel Batxillerat per part del director. Els tutors i la tutora dels grups també els han dedicat unes paraules divertides i emotives. Al torn dels alumnes, els delegats i delegades i alguns espontanis professors i alumnes, han completat l'acte compartint les sensacions il·lusionants i alhora nostàlgiques amb les que deixen el Pius per afrontar els nous reptes de la seva vida.

Serà, sense cap dubte, una promoció que deixarà un buit al centre, amb l'afegit d'aquest final tan diferent que ningú podrà oblidar. Per això, hem volgut acabar l'acte amb un gran somriure i fent-nos unes fotos divertides.

Els nostres millors desitjos, noies i nois. Felicitats per la bona feina i molta sort! El Pius sempre serà casa vostra!

 

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Centre &  Alumnat

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1807

Tractat de Fontainebleau, en què Napoleó aconsegueix de Godoy que les tropes franceses penetrin en territori espanyol per atacar i repartir-se Portugal amb Espanya, fet que origina la guerra de la Independència.

1951

Winston Churchill torna a ser encarregat de formar Govern a Gran Bretanya després del triomf a les eleccions, dos dies abans, del Partit Conservador.

1977

Dirigents dels principals partits polítics espanyols signen els Pactes de la Moncloa.

1990

Descoberta una nova galàxia 60 vegades més gran que la Via Làctia.

2002

Luiz Inácio Lula da Silva, líder del Partit dels Treballadors, és elegit president del Brasil a la segona volta dels comicis amb el 61,38 per cent dels vots.

  Citacions

No és més gran qui més lloc ocupa, sinó qui més buit deixa quan se'n va Anònim