Informacions

Articles | Alumnat

A Santpedor és Festa Major!!!

Enviada per Dj.K-bra el 06/Jun/2002 - 18:53

Viu la Festa Major de Santpedor 2002!


La Festa Major de Santpedor ja ha començat, són els dies 7, 8, 9 i 10 d'aquest mes.

Enguany l'Ajuntament de la vila té organitzat els típics, diversos i característics actes que fan viure la Festa Major a tope!

Pel divendres, per exemple, hi ha el Pregó de Festa Major a les 21:00, i tot seguit la Xaranga ens farà anar al lloc on es fa el sopar d'homes i dones. a les 00:30 començen les 6 hores molt canyeres a les mans de Cimarrón; i per tancar el dia a les 6 del matí hi ha matines amb a Xaranga d'Algemesí (molt recomanat!).

El dissabte a les 8 del matí es fa l'esmorzar popular, a les 11 hi ha una demostració eqüestre matutina (Campionat de Pool Bending); a les 17:00 Cercavila amb músics, i tots seguit, a les 18:30 les fenomenals Vaquilles! A les 8 Concert amb Nueva Etapa, a les 23:30 Ball de Nit i de 00:00 a 3h Carpa Disco Mòbil amb Dj. K-bra & Dj. Warrior. I a partir de les 5 les MATINES!!!

Diumege a les 7:30 l'esmorzar popular i Vaquilles matutines; a les 12 audició de Sardanes; i a les 17h la Iª Borricada (Cursa de Burros) i Vaquilles amb exhibició eqüestre. A les 20h Concert amb l'Orquestra Rosaleda, a les 22:30 Castell de Focs, a les 23:30 Ball de Nit i a les 00:00 Carpa Disco amb els Dj's esmentats.

I per finalitzar el dilluns, festa local, hi ha un ball vermut matinal per acomiadar la Festa Major; a les 19h Cantada d'Havaneres amenitzat per Mar i Vent; i a les 22h teatre a Cal Llovet: "Pel davant....i pel darrera" (recomanat a aquelles persones que els hi agrada l'striptease).

Aquests són els actes de la Festa Major d'enguany de Santpedor, esperem que us agradin i que hi participeu tant com els propis vilatans.

 

Més notícies a la categoria Articles &  Alumnat

  Calendari

  Tal dia com avui

1890

S'estableix el sufragi universal a Espanya.

1917

Primera Guerra Mundial: desembarquen les primeres forces nord-americanes a Saint Nazaire (França).

1941

Segona Guerra Mundial: Finlàndia declara la guerra a l'URSS.

1945

Representants de 50 països subscriuen la Carta de San Francisco, per la qual es constitueix l'ONU per al manteniment de la pau internacional.

1947

Conferència a París entre l'URSS, Gran Bretanya i França sobre el Pla Marshall d'ajuda nord-americana per a la reconstrucció d'Europa.

1990

La CE decideix a Dublín la seva ajuda financera a l'URSS per donar suport a la reforma econòmica de Mikhaïl Gorbatxov.

  Citacions

Oh dolor! Oh dolor! El temps se'm menja la vida. Baudelaire