Informacions

Activitats | Alumnat

Mòbils en joc

Imatge 0 per Mòbils en joc

Enviada per mcasal55 el 19/Feb/2020 - 13:23

Un any més, l'alumnat del Pius ha participat en les gimcanes digitals que organitza Lacenet a diverses ciutats catalanes, entre elles Barcelona i Manresa.

El passat dilluns 17 de febrer, uns 1200 alumnes i 80 professors de 15 centres van participar a la Manresada. La representació del nostre institut va constar de 110 alumnes de 2n d'ESO, que van enfrontar-se a un seguit reptes plantejats per apoder ser resolts mitjançant l'ús d'un dispositiu mòbil. Finalment, les activitats matinals van concloure amb un espectacle a la Seu.

 


El dimarts dia 18 va ser el torn dels alumnes de Batxillerat. 2700 alumnes de 39 centres es van concentrar de bon matí a la Plaça Catalunya de Barcelona, disposats a recórrer els carrers de la ciutat. L'alumnat de 1r de Batxillerat del Pius que va participar en la Barcelonada va compartir a les plataformes d'Instagram i Twitter les proves que van anar realitzant.

Els objectius d'aquestes activitats consisteixen, primordialment, en potenciar l'ús didàctic del mòbil, el treball en grup, el coneixement de l'entorn i la pròpia autonomia.

Altra volta, va ser una gran experiència per l'alumnat i el professorat. Esperem participar-hi novament en la propera edició.

 

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Activitats &  Alumnat

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1640

Salses (el Rosselló): els catalans reconquereixen la vila als francesos (Guerra dels Segadors)

1853

l'Havana (Cuba): Neix José Martí, poeta i heroi de la indepèndencia cubana.

1849

Els membres de la Comunitat Europea creen el Consell d'Europa.

  Citacions

Per què tot junt s'escriu separat i separat s'escriu tot junt? Anònim