Informacions

Activitats | Alumnat

Mòbils en joc

Imatge 0 per Mòbils en joc

Enviada per mcasal55 el 19/Feb/2020 - 13:23

Un any més, l'alumnat del Pius ha participat en les gimcanes digitals que organitza Lacenet a diverses ciutats catalanes, entre elles Barcelona i Manresa.

El passat dilluns 17 de febrer, uns 1200 alumnes i 80 professors de 15 centres van participar a la Manresada. La representació del nostre institut va constar de 110 alumnes de 2n d'ESO, que van enfrontar-se a un seguit reptes plantejats per apoder ser resolts mitjançant l'ús d'un dispositiu mòbil. Finalment, les activitats matinals van concloure amb un espectacle a la Seu.

 


El dimarts dia 18 va ser el torn dels alumnes de Batxillerat. 2700 alumnes de 39 centres es van concentrar de bon matí a la Plaça Catalunya de Barcelona, disposats a recórrer els carrers de la ciutat. L'alumnat de 1r de Batxillerat del Pius que va participar en la Barcelonada va compartir a les plataformes d'Instagram i Twitter les proves que van anar realitzant.

Els objectius d'aquestes activitats consisteixen, primordialment, en potenciar l'ús didàctic del mòbil, el treball en grup, el coneixement de l'entorn i la pròpia autonomia.

Altra volta, va ser una gran experiència per l'alumnat i el professorat. Esperem participar-hi novament en la propera edició.

 

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Activitats &  Alumnat

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1914

Assassinat a Sarajevo de l'hereu del tron austro-hongarès, l'arxiduc Francesc Ferran i de la seva dona; succés que dóna motiu a la Primera Guerra Mundial.

1919

Firma del Tractat de pau de Versalles entre les potències aliades i Alemanya, amb el qual es dóna per acabada la Primera Guerra Mundial (1914-1918).

1921

Iugoslàvia es constitueix en Estat únic centralista.

1976

Les illes Seychelles es constitueixen com a país independent, després de 162 anys de dominació britànica.

2001

L'expresident iugoslau Slobodan Milosevic és entregat al Tribunal de la Haia.

  Citacions

Sphère infinie dont le centre est partout, la circonférence nulle part. Pascal Pensées