Informacions

AMPA | AMPA

Assemblea General de l'AMPA, curs 19/20

Imatge 0 per Assemblea General de l'AMPA, curs 19/20

Enviada per mcirera el 23/Nov/2019 - 09:59

El passat dia 14 de novembre va tenir lloc l'Assemblea General de l'AMPA. Durant la reunió es van aprovar els comptes del curs passat i es van presentar els del curs actual. També es va parlar dels diferents serveis que ofereix l'AMPA i de la importància de formar-ne part.

Un altre dels punts importants de l'Assemblea d'aquest any va ser el relleu que caldrà assumir el proper curs per substituir els càrrecs que l'actual Junta deixarà vacants. 

Aprofitem per animar totes les famílies a assistir a les reunions mensuals de l'AMPA des d'on us podreu assabentar de les diferents opcions que hi ha per col·laborar i, entre tots plegats, fer que el centre on estudien els nostres fills sigui cada dia una mica millor. 


 

Més notícies a la categoria AMPA &  AMPA

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1914

Assassinat a Sarajevo de l'hereu del tron austro-hongarès, l'arxiduc Francesc Ferran i de la seva dona; succés que dóna motiu a la Primera Guerra Mundial.

1919

Firma del Tractat de pau de Versalles entre les potències aliades i Alemanya, amb el qual es dóna per acabada la Primera Guerra Mundial (1914-1918).

1921

Iugoslàvia es constitueix en Estat únic centralista.

1976

Les illes Seychelles es constitueixen com a país independent, després de 162 anys de dominació britànica.

2001

L'expresident iugoslau Slobodan Milosevic és entregat al Tribunal de la Haia.

  Citacions