Informacions

Articles | Alumnat

Teatre

Enviada per cgraner el 27/Mai/2002 - 19:41

El dia 9 de maig, els alumnes de 3er i 4rt d'ESO del Pius Font i Quer, vam anar a la Sala Ciutat, perquè alguns alumnes de 4rt, van fer l'obra de teatre, anomenada Jakob von Guten. Tractava d'una escola o acadèmia de criats, que hi arribava un noi nou d'una família de classe alta, en aquesta escola també hi havien d'altres alumnes, durant l'obra passen diferents esdeveniments, el noi s'enamora... entre d'altres coses. La directora de l'escola, com la seva germana s'enamoren del noi, en Jakob però ella, la germana a causa d'una malaltia es mort, a part d'això, els alumnes van trobant els llocs per treballar i marxen, però l'últim que se'n hauria d'anar, era en Jackob, però la directora el vol a ell, i no quedar-se sola, el fa treballar per ella i fan un viatge.

Aquesta obra era un drama, els seus actors ho van realitzar molt bé, l'ambient era molt acollidor i agradable, en general l'obra em va agradar molt.


 

Més notícies a la categoria Articles &  Alumnat

  Calendari

  Tal dia com avui

1914

Assassinat a Sarajevo de l'hereu del tron austro-hongarès, l'arxiduc Francesc Ferran i de la seva dona; succés que dóna motiu a la Primera Guerra Mundial.

1919

Firma del Tractat de pau de Versalles entre les potències aliades i Alemanya, amb el qual es dóna per acabada la Primera Guerra Mundial (1914-1918).

1921

Iugoslàvia es constitueix en Estat únic centralista.

1976

Les illes Seychelles es constitueixen com a país independent, després de 162 anys de dominació britànica.

2001

L'expresident iugoslau Slobodan Milosevic és entregat al Tribunal de la Haia.

  Citacions

El cinema no és un tros de vida, sinó un tros de pastís Alfred Hitchcock