Informacions

AMPA | AMPA

Ja tenim loteria de la grossa de Nadal!

Imatge 0 per Ja tenim loteria de la grossa de Nadal!

Enviada per acasas1 el 30/Oct/2019 - 09:17

Engega de nou el Projecte Solidari de la Cala Montjoi amb la venta de loteria de la Grossa de Nadal!

Des de fa cinc cursos, els pares i mares de 2on d’ESO amb la col·laboració de l’AMPA s’organitzen per tal de promoure activitats que permetin recaptar fons per pagar part de la despesa del crèdit de síntesis a la Cala Montjoi. L'objectiu és vetllar perquè tots els alumnes que ho desitgin puguin gaudir del crèdit de síntesi a la Cala Montjoi, independentment de quina sigui la situació econòmica familiar. I a la vegada, aprendre a ser solidaris i treballar la cultura de l’esforç per obtenir un resultat individual  i col·lectiu.


A partir del proper dimecres 30 d'octubre els i les alumnes de 2on d'ESO que participen del Projecte Solidari de Cala Montjoi ja tindran a disposició els números de loteria de la grossa de nadal per a vendre.

Tanmateix, eDes de fa cinc cursos, els pares i mares de 2on d’ESO amb la col·laboració de l’AMPA s’organitzen per tal de promoure activitats que permetin recaptar fons per pagar part de la despesa del crèdit de síntesis a la Cala Montjoi. L'objectiu és vetllar perquè tots els alumnes que ho desitgin puguin gaudir del crèdit de síntesi a la Cala Montjoi, independentment de quina sigui la situació econòmica familiar. I a la vegada, aprendre a ser solidaris i treballar la cultura de l’esforç per obtenir un resultat individual  i col·lectiu.s podrà comprar loteria directament al despatx de l'AMPA en horari de dilluns a divendres de 9.30h a 13.30h.

El preu de la butlleta és de 5 euros.

Sigues solidàri/a i col·labora amb la compra de la loteria!

 

Més notícies a la categoria AMPA &  AMPA

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1914

Assassinat a Sarajevo de l'hereu del tron austro-hongarès, l'arxiduc Francesc Ferran i de la seva dona; succés que dóna motiu a la Primera Guerra Mundial.

1919

Firma del Tractat de pau de Versalles entre les potències aliades i Alemanya, amb el qual es dóna per acabada la Primera Guerra Mundial (1914-1918).

1921

Iugoslàvia es constitueix en Estat únic centralista.

1976

Les illes Seychelles es constitueixen com a país independent, després de 162 anys de dominació britànica.

2001

L'expresident iugoslau Slobodan Milosevic és entregat al Tribunal de la Haia.

  Citacions

La imaginació és més important que el coneixement. Albert Einstein