Informacions

Projectes | Institut

Participem en l'estudi DESKcohort

Imatge 0 per Participem en l'estudi DESKcohort

Enviada per mcasal55 el 11/Oct/2019 - 11:28

L'institut Pius participa en l'estudi DESKcohort que s'està portant a terme des de la UManresa (UVic-CC) als centres educatius de Manresa.

La fase inicial del projecte ja s'ha realitzat amb un qüestionari informatitzat a l'alumnat autoritzat de 2n i 4t d'ESO, i 2n de Batxillerat. Les enquestes es van fer a les aules el dijous 10 i divendres 11 d'octubre

 


Aquest estudi pretén fer un seguiment al llarg del temps dels joves de la Catalunya Central, monitoritzant aspectes socials, de salut i tots els seus determinants, donant eines als centres educatius i a les institucions per conèixer les necessitats dels i les adolescents del territori.

El programa està impulsat pel Departament d'Educació, el Departament de Salut,el Centre d'Estudis Epidemiològics sobre les Infeccions de Transmissió Sexual i Sida de Catalunya (CEEISCAT) i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). 

Està previst que cada 2 anys es repeteixin les enquestes, permetent així fer un seguiment dels i les joves al llarg de com a mínim 6 anys. 

 

Més notícies a la categoria Projectes &  Institut

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1939

Un decret prohibeix la vaga a Espanya i es constitueixen comissions d'empresaris i treballadors per reduir les seves diferències.

1951

Executats els últims criminals de guerra nazis condemnats pel Tribunal de Nuremberg.

1968

Primer atemptat d'ETA: el guàrdia civil José Pardines Azcay, a Villabona, Guipúscoa.

1996

El Govern concedeix a Retevisión la llicència de segon operador per prestar servei telefònic, cosa que posa fi al monopoli de Telefónica.

2001

El Partit Laborista de Tony Blair renova la seva majoria absoluta.

  Citacions

Quan diuen que sóc massa vell per a fer una cosa, procuro fer-la de seguida. Pablo Picasso