Informacions

Projectes | Institut

Participem en l'estudi DESKcohort

Imatge 0 per Participem en l'estudi DESKcohort

Enviada per mcasal55 el 11/Oct/2019 - 11:28

L'institut Pius participa en l'estudi DESKcohort que s'està portant a terme des de la UManresa (UVic-CC) als centres educatius de Manresa.

La fase inicial del projecte ja s'ha realitzat amb un qüestionari informatitzat a l'alumnat autoritzat de 2n i 4t d'ESO, i 2n de Batxillerat. Les enquestes es van fer a les aules el dijous 10 i divendres 11 d'octubre

 


Aquest estudi pretén fer un seguiment al llarg del temps dels joves de la Catalunya Central, monitoritzant aspectes socials, de salut i tots els seus determinants, donant eines als centres educatius i a les institucions per conèixer les necessitats dels i les adolescents del territori.

El programa està impulsat pel Departament d'Educació, el Departament de Salut,el Centre d'Estudis Epidemiològics sobre les Infeccions de Transmissió Sexual i Sida de Catalunya (CEEISCAT) i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). 

Està previst que cada 2 anys es repeteixin les enquestes, permetent així fer un seguiment dels i les joves al llarg de com a mínim 6 anys. 

 

Més notícies a la categoria Projectes &  Institut

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1890

S'estableix el sufragi universal a Espanya.

1917

Primera Guerra Mundial: desembarquen les primeres forces nord-americanes a Saint Nazaire (França).

1941

Segona Guerra Mundial: Finlàndia declara la guerra a l'URSS.

1945

Representants de 50 països subscriuen la Carta de San Francisco, per la qual es constitueix l'ONU per al manteniment de la pau internacional.

1947

Conferència a París entre l'URSS, Gran Bretanya i França sobre el Pla Marshall d'ajuda nord-americana per a la reconstrucció d'Europa.

1990

La CE decideix a Dublín la seva ajuda financera a l'URSS per donar suport a la reforma econòmica de Mikhaïl Gorbatxov.

  Citacions

El més terrible de tots els sentiments és el sentiment de tenir l'esperança morta. Federico García Lorca