Informacions

Premis | Matemàtiques

Dos alumnes guanyen el 3r premi Argó pel seu Treball de Recerca

Imatge 0 per Dos alumnes guanyen el 3r premi Argó pel seu Treball de Recerca

Enviada per vgrau el 04/Jul/2019 - 13:05

El passat dia 26 de juny  el Néstor Bravo i el Biel Major, alumnat de 2n de batxillerat, van rebre el 3r premi Argó en la categoria de ciències, en la seva 16ena edició pel seu Treball de Recerca.

Els premis Argó són  concedits per la Universitat Autònoma de Barcelona, hi ha 6 categories (ciències, biociències i ciències de la salut, tecnologia, ciències  socials i humanitats, arts, i argó), en cada categoria s'entreguen un 1r, 2on i 3r premi i quatre mencions.

Aquests premis són un reconeixement a l'excel·lència als Treballs de Recerca que elabora l'alumnat de batxillerat.

El Néstor i el Biel van optar aquest premi amb el seu treball "Particions d'un nombre" inspirat en els treballs del matemàtic hindú Ramanujan, de procedència molt humil, que va ser integrat en la comunitat acadèmica del Trinity College de la Universitat de Cambridge a començaments del segle passat.

 


 

Més notícies a la categoria Premis &  Matemàtiques

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1924

Mor l'escriptor txecoslovac Franz Kafka.

1966

Centenars de milers de joves xinesos es manifesten a Pequín, per desena vegada consecutiva, enarborant el Petit llibre vermell de Mao Tse-Tung, inici de la Revolució Cultural.

1974

Yitzhak Rabin és elegit primer ministre d'Israel.

1982

Sentència del judici del 23-F. Només Jaume Milans del Bosch i Antonio Tejero són condemnats a 30 anys de presó. El Govern recorre la sentència.

2001

Alejandro Toledo guanya en segona volta les eleccions presidencials al Perú.

  Citacions

Si estudio la llengua de l'altre i l'altre no respecta la meva, parlar la seva llengua deixa de ser un gest d'obertura per a transformar-se en un acte de vassallatge i de submissió Amin Maalouf