Informacions

Sortides | C. Socials

Sortida al castell de Claramunt

Enviada per ariu el 13/Mai/2002 - 22:28

El dijous 2 de maig els alumnes de 2n ESO del Crèdit Variable: "Catalunya l'any mil" vam fer una sortida a veure el Castell de La Pobla de Claramunt.

Varem sortir del Pius a les 9:30 i vam arribar a La Pobla de Claramunt a les 10:15. Després d'haver pujat un llarg camí...

Més fotos


Arribarem al Castell, on ens esperava el guia per ensenyar-nos un video. Tot seguit vam veure l'estable i la cuina. Més amunt és on hi havia el dormitori dels criats, actualment, però, aquestes sales no es conserven, ara s'hi pot veure una explicació detallada del Castell. La cisterna fou la següent sala que visitarem i posteriorment, entrarem a la presó, en aquesta presó només hi tancaven els homes. Un cop vistes les parts inferiors, anarem a les superiors on contemplarem la torre de l'homenatge, la torre més important dels castells. Dins d'aquesta torre de deu cares, el guia ens explicà una llegenda sobre un drac que havia habitat en aquell castell. Ja per acabar la visita, el guia ens va mostrar les dues esglésies que restaven en el castell.

Després d'un temps d'esbarjo i per dinar, ens dirigirem cap al Pius, on arribarem a les 5:30.

 

Més notícies a la categoria Sortides &  C. Socials

  Calendari

  Tal dia com avui

1924

Mor l'escriptor txecoslovac Franz Kafka.

1966

Centenars de milers de joves xinesos es manifesten a Pequín, per desena vegada consecutiva, enarborant el Petit llibre vermell de Mao Tse-Tung, inici de la Revolució Cultural.

1974

Yitzhak Rabin és elegit primer ministre d'Israel.

1982

Sentència del judici del 23-F. Només Jaume Milans del Bosch i Antonio Tejero són condemnats a 30 anys de presó. El Govern recorre la sentència.

2001

Alejandro Toledo guanya en segona volta les eleccions presidencials al Perú.

  Citacions

El secret del teu veí te'l dirà un porró de vi. Dita popular