Informacions

Sortides | C. Socials

Sortida al castell de Claramunt

Enviada per ariu el 13/Mai/2002 - 22:28

El dijous 2 de maig els alumnes de 2n ESO del Crèdit Variable: "Catalunya l'any mil" vam fer una sortida a veure el Castell de La Pobla de Claramunt.

Varem sortir del Pius a les 9:30 i vam arribar a La Pobla de Claramunt a les 10:15. Després d'haver pujat un llarg camí...

Més fotos


Arribarem al Castell, on ens esperava el guia per ensenyar-nos un video. Tot seguit vam veure l'estable i la cuina. Més amunt és on hi havia el dormitori dels criats, actualment, però, aquestes sales no es conserven, ara s'hi pot veure una explicació detallada del Castell. La cisterna fou la següent sala que visitarem i posteriorment, entrarem a la presó, en aquesta presó només hi tancaven els homes. Un cop vistes les parts inferiors, anarem a les superiors on contemplarem la torre de l'homenatge, la torre més important dels castells. Dins d'aquesta torre de deu cares, el guia ens explicà una llegenda sobre un drac que havia habitat en aquell castell. Ja per acabar la visita, el guia ens va mostrar les dues esglésies que restaven en el castell.

Després d'un temps d'esbarjo i per dinar, ens dirigirem cap al Pius, on arribarem a les 5:30.

 

Més notícies a la categoria Sortides &  C. Socials

  Calendari

  Tal dia com avui

1914

Assassinat a Sarajevo de l'hereu del tron austro-hongarès, l'arxiduc Francesc Ferran i de la seva dona; succés que dóna motiu a la Primera Guerra Mundial.

1919

Firma del Tractat de pau de Versalles entre les potències aliades i Alemanya, amb el qual es dóna per acabada la Primera Guerra Mundial (1914-1918).

1921

Iugoslàvia es constitueix en Estat únic centralista.

1976

Les illes Seychelles es constitueixen com a país independent, després de 162 anys de dominació britànica.

2001

L'expresident iugoslau Slobodan Milosevic és entregat al Tribunal de la Haia.

  Citacions

El somriure és la distància més curta entre dues persones Anònim