Informacions

Concursos | Matemàtiques

Fem matemàtiques

Imatge 0 per Fem matemàtiques

Enviada per eaguado el 31/Mai/2019 - 05:45

Un any més els alumnes de 1r i 2n d'ESO del PIUS han participat en el concurs matemàtic FEM MATEMÂTIQUES organitzat per la FEEMCAT (Federació d'entitats per a l'ensenyament de Matemàtiques a Catalunya). El concurs, basat en propostes lúdiques i competencials, es desenvolupa en tres fases. Una primera que es realitza als Centres. Una segona organitzada per cada una de les associacions que formen part de FEEMCAT i una fase Final que enguany va tenir lloc al Moll de Costa del Port de Tarragona. Els alumnes de 1r ESO: Oriol Bernadich, Marc Comajuncosa, Martina Monrós i Izan Villa; i de 2n ESO: Alba Cots, Martina Gibert, Clara González i Abril Forés foren seleccionats per a la segona fase celebrada a l'INS Thalassa de Montgat. Finalment l'Oriol Bernadich, digne representant del talent matemàtic dels nostres alumnes, aconseguí classificar-se per la 3a fase juntament amb els 20 millors de la seva categoria a Catalunya.  L'acte de entrega de premis va posar cloenda a Tarragona a la 25a edició d'aquest reeixit concurs.


Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Concursos &  Matemàtiques

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1905

Violents enfrontaments als ports russos. La intervenció de l'Exèrcit causa centenars de morts.

1913

El Parlament noruec concedeix a les dones tots els drets electorals.

1971

Els tres tripulants de la nau espacial Soyuz II moren en un accident poc abans d´aterrar.

1995

Després de més de mil anys de cisma, el Patriarca de Constantinoble, Bartolomeu I, i el papa Joan Pau II celebren una missa conjunta a la basílica de Sant Pere del Vaticà.

1999

Un tribunal de Seguretat Estatal turc condemna a mort el líder del Partit dels Treballadors del Kurdistan, Abdalálà Ocalan, per delictes de traïció i separatisme.

2000

Mor l´actor italià Vittorio Gassman.

  Citacions

La veritat absoluta no existeix i això és absolutament cert Les Luthiers