Informacions

Activitats | Matemàtiques

Gimcana Matemàtica

Imatge 0 per Gimcana Matemàtica

Enviada per jperez35 el 12/Mai/2019 - 20:59

El passat 25 d'abril es va celebrar la XIII Gimcana Matemàtica de Manresa. Aquesta activitat proposada des del Centre de Recursos del Bages està adreçada a tot l'alumnat de 1r d'ESO de la comarca del Bages i del Moianès. Aquest any hi van participar més d'un miler de noies i nois dels quals 120 eren del Pius.

Tot i que el temps no va acompanyar i que la pluja va fer acte de presència en algun instant l'activitat va ser tot un èxit. Els participants varen haver de resoldre una sèrie de problemes matemàtics en grup que estaven situats en diferents punts del casc antic de la ciutat. A cada un d'aquests punts hi havia alumnat de 4t d'ESO que els explicaven la prova i comprovaven si l'havien resolt correctament. La darrera prova estava situada al parc de la Seu de Manresa i allà mateix es va fer l'acte de cloenda. Esperem que hagi estat una bona experiència matemàtica!!


 

Més notícies a la categoria Activitats &  Matemàtiques

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1640

Salses (el Rosselló): els catalans reconquereixen la vila als francesos (Guerra dels Segadors)

1853

l'Havana (Cuba): Neix José Martí, poeta i heroi de la indepèndencia cubana.

1849

Els membres de la Comunitat Europea creen el Consell d'Europa.

  Citacions

Imagini's a un home assegut en el sofà favorit de casa seva. Sota té una bomba a punt d'esclatar. Ell ho ignora, però el públic ho sap. Això és el suspens Alfred Hitchcock