Informacions

Activitats | Matemàtiques

Gimcana Matemàtica

Imatge 0 per Gimcana Matemàtica

Enviada per jperez35 el 12/Mai/2019 - 20:59

El passat 25 d'abril es va celebrar la XIII Gimcana Matemàtica de Manresa. Aquesta activitat proposada des del Centre de Recursos del Bages està adreçada a tot l'alumnat de 1r d'ESO de la comarca del Bages i del Moianès. Aquest any hi van participar més d'un miler de noies i nois dels quals 120 eren del Pius.

Tot i que el temps no va acompanyar i que la pluja va fer acte de presència en algun instant l'activitat va ser tot un èxit. Els participants varen haver de resoldre una sèrie de problemes matemàtics en grup que estaven situats en diferents punts del casc antic de la ciutat. A cada un d'aquests punts hi havia alumnat de 4t d'ESO que els explicaven la prova i comprovaven si l'havien resolt correctament. La darrera prova estava situada al parc de la Seu de Manresa i allà mateix es va fer l'acte de cloenda. Esperem que hagi estat una bona experiència matemàtica!!


 

Més notícies a la categoria Activitats &  Matemàtiques

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1914

Assassinat a Sarajevo de l'hereu del tron austro-hongarès, l'arxiduc Francesc Ferran i de la seva dona; succés que dóna motiu a la Primera Guerra Mundial.

1919

Firma del Tractat de pau de Versalles entre les potències aliades i Alemanya, amb el qual es dóna per acabada la Primera Guerra Mundial (1914-1918).

1921

Iugoslàvia es constitueix en Estat únic centralista.

1976

Les illes Seychelles es constitueixen com a país independent, després de 162 anys de dominació britànica.

2001

L'expresident iugoslau Slobodan Milosevic és entregat al Tribunal de la Haia.

  Citacions

Cal bombardejar Barcelona cada 40 anys Manuel Azaña