Informacions

Activitats | Institut

500 aniversari de la mort de Leonardo Da Vinci

Imatge 0 per 500 aniversari de la mort de Leonardo Da Vinci

Enviada per vgrau el 08/Mai/2019 - 07:14

El passat dijous 2 de maig de 2019, al Pius vam voler commemorar el 500 aniversari de la mort de Leonardo da Vinci, tot construint amb l'alumnat alguna de les seves obres més conegudes. En aquest cas vam muntar vàries "Cúpules de Leonardo", tant al pati del centre com a l'entrada del mateix institut. Aquestes cúpules destaquen pel seu procés de construcció i per la seva rigidesa. Aquest procediment va permetre en el seu moment construir ponts per sobre de rius sense necessitat d'estar a l'altra banda del riu, és adir, es podia construir el pont treballant només des d'un dels costats del riu.

Leonardo da Vinci (Vinci, Toscana, 15 d'abril del 1452 - Amboise, 2 de maig del 1519) fou un artista toscà i un home d'un esperit universal, a la vegada científic, enginyer, inventor, anatomista, pintor, escultor, arquitecte, urbanista, naturalista, músic, poeta, filòsof i escriptor.


Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Activitats &  Institut

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1914

Assassinat a Sarajevo de l'hereu del tron austro-hongarès, l'arxiduc Francesc Ferran i de la seva dona; succés que dóna motiu a la Primera Guerra Mundial.

1919

Firma del Tractat de pau de Versalles entre les potències aliades i Alemanya, amb el qual es dóna per acabada la Primera Guerra Mundial (1914-1918).

1921

Iugoslàvia es constitueix en Estat únic centralista.

1976

Les illes Seychelles es constitueixen com a país independent, després de 162 anys de dominació britànica.

2001

L'expresident iugoslau Slobodan Milosevic és entregat al Tribunal de la Haia.

  Citacions

És bo que l’home carregui el jou en la seva joventut. Bíblia, Lamentacions