Informacions

Premis

Una obra de teatre inspirada en un Treball de Recerca del Pius!

Imatge 0 per Una obra de teatre inspirada en un Treball de Recerca del Pius!

Enviada per jpons128 el 25/Abr/2019 - 06:44

Dijous 25 d'abril, a les 8 del vespre, a la Llibreria Parcir de Manresa, es presenta el text teatral Treball de recerca, d'Ignasi Garcia Barba. Es tracta d'una obra inspirada en el treball de recerca de les alumnes del Pius, Ariadna Moyano i Alejandra Ibarra, que va donar lloc a la col·locació de les llambordes stolpersteine en record dels manresans deportats als camps nazis. Una experiència de memòria històrica força pionera a nivell de tot l'Estat.

L'obra de teatre d'Ignasi Garcia Barba va rebre el premi de teatre Ciutat de Sagunt 2018, i ja ha estat traduïda al castellà amb el títol de "El trabajo de Andrea".

En la presentació hi intervindran l'Alejandra i l'Ariadna, així com el seu tutor de recerca, Jordi Pons. Alumnes de l'Aula de Teatre del Kursaal, sota la direcció de Teti Canal, faran una lectura dramatitzada de fragments del llibre.

Estem molt contents que una recerca feta al Pius segueixi tenint ressò i reconeixement!

 


 
No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1914

Assassinat a Sarajevo de l'hereu del tron austro-hongarès, l'arxiduc Francesc Ferran i de la seva dona; succés que dóna motiu a la Primera Guerra Mundial.

1919

Firma del Tractat de pau de Versalles entre les potències aliades i Alemanya, amb el qual es dóna per acabada la Primera Guerra Mundial (1914-1918).

1921

Iugoslàvia es constitueix en Estat únic centralista.

1976

Les illes Seychelles es constitueixen com a país independent, després de 162 anys de dominació britànica.

2001

L'expresident iugoslau Slobodan Milosevic és entregat al Tribunal de la Haia.

  Citacions

A l'estiu tota cuca viu. Popular