Informacions

Activitats | Institut

Ruta de descoberta de Manresa - CdS 1r d'ESO

Imatge 0 per Ruta de descoberta de Manresa - CdS 1r d'ESO

Enviada per vgrau el 09/Abr/2019 - 07:19

Aquest dilluns, l'alumnat de 1r d'ESO ha continuat treballant amb el Crèdit de Síntesi. L'activitat principal, ha consistit en una ruta de descoberta de Manresa, que ha estat guiada pel mateix professorat del centre. Aquesta ruta, ha estat elaborada per l'equip de professorat del grup de recerca de la Xarxa de Competències del Bages i té com a objectiu, donar idees a l'alumnat per decidir la temàtica del joc de taula que han de fabricar durant la setmana.

Com a curiositat, dir-vos que l'alumnat de 1r d'ESO  ha fet una caminada per Manresa de gairebé 10 km i ja han igualat als seus companys de 4t d'ESO en la seva primera etapa, tot fent el Camí de Sant Jaume.

 


Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Activitats &  Institut

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1914

Assassinat a Sarajevo de l'hereu del tron austro-hongarès, l'arxiduc Francesc Ferran i de la seva dona; succés que dóna motiu a la Primera Guerra Mundial.

1919

Firma del Tractat de pau de Versalles entre les potències aliades i Alemanya, amb el qual es dóna per acabada la Primera Guerra Mundial (1914-1918).

1921

Iugoslàvia es constitueix en Estat únic centralista.

1976

Les illes Seychelles es constitueixen com a país independent, després de 162 anys de dominació britànica.

2001

L'expresident iugoslau Slobodan Milosevic és entregat al Tribunal de la Haia.

  Citacions

Si una persona és perseverant, malgrat sigui dura d'enteniment, es farà intel·ligent; i malgrat sigui dèbil es transformarà en fort. Leonardo Da Vinci