Informacions

Activitats | Institut

Comencem el crèdit de síntesi de 3r d'ESO

Imatge 0 per Comencem el crèdit de síntesi de 3r d'ESO

Enviada per mcasal55 el 08/Abr/2019 - 09:03

Aquesta setmana (del 8 al 12 d’abril) l'alumnat de 3r d'ESO farà el crèdit de síntesi: “MÉS PONTS I MENYS MURS”

Treballaran de manera cooperativa per organitzar una ruta d'orientació pels ponts de Manresa. Aquesta activitat està pensada perquè els alumnes de 1r d'ESO la portin a terme el mes de juny. 

Cada grup classe organitzarà una ruta per un grup de 1r d'ESO. S'organitzaran en comissions i documentaran tota l'activitat en un blog


Per documentar-se ens visitaran experts en diferents àmbits: periodistes, cartògrafs, historiadors, publicistes, ... per tal que tinguin una bona base per organitzar la ruta. 

El dimarts 9, tot l'alumnat farà una sortida per conèixer de primera mà l'espai on es farà la ruta. Aniran al Pont Vell, Pont Nou, Pont de Sant Francesc i Pont de la Reforma. Cada grup classe centrarà la ruta en un d'aquests monuments.

La sortida començarà a les 8 del matí des de diferents punts: els grups de 3r ESO A i B es trobaran a l'aparcament del Congost i els de 3r d'ESO C i D sortiran de la plaça de la Reforma. 

La resta de la setmana treballaran des del centre dissenyant la seva ruta de descoberta. Mentrestant realitzaran algunes xerrades per treballar la importància de l'esforç i el treball en equip.

Esperem que sigui un bon aprenentatge del treball en equip i que els permeti conèixer una mica el patrimoni de la ciutat de Manresa.

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Activitats &  Institut

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1914

Assassinat a Sarajevo de l'hereu del tron austro-hongarès, l'arxiduc Francesc Ferran i de la seva dona; succés que dóna motiu a la Primera Guerra Mundial.

1919

Firma del Tractat de pau de Versalles entre les potències aliades i Alemanya, amb el qual es dóna per acabada la Primera Guerra Mundial (1914-1918).

1921

Iugoslàvia es constitueix en Estat únic centralista.

1976

Les illes Seychelles es constitueixen com a país independent, després de 162 anys de dominació britànica.

2001

L'expresident iugoslau Slobodan Milosevic és entregat al Tribunal de la Haia.

  Citacions

Ella somreia entre les seves llàgrimes Homer