Informacions

L'alumnat de 1r comença jugant amb Manresa

Imatge 0 per L'alumnat de 1r comença jugant amb Manresa

Enviada per mcasal55 el 08/Abr/2019 - 14:19

 L'alumnat de 1r d'ESO va començar el crèdit de síntesi "Jugant amb Manresa" el divendres 5 i ho faran fins al dijous 11 d'abril. 

Treballaran en grups cooperatius durant cinc dies per aconseguir un objectiu: elaborar un joc entorn de la nostra ciutat.

L'activitat pretén potenciar el joc com a eina educativa i d'aprenentatge, a partir d'un treball que vol incidir en l'autonomia i l'esforç per aconseguir elaborar un producte. I alhora treballar de manera transversal les competències bàsiques de 1r d'ESO.

 


Al llarg de la setmana faran activitats diverses. El divendres 5 d'abril, monitors i formadors del CAE (formació i serveis socioculturals) van venir per ensenyar-nos jocs de taula menys coneguts i per treballar els elements claus del joc. 

I el dilluns 8 d'abril faran una visita guiada a peu per Manresa i visitaran alguns dels principals espais turístics de la ciutat.

Segur que al llarg de la setmana l'alumnat treballarà per aconseguir fer un joc divertit i engrescador que ens permeti passar una bona estona i mentrestant coneixen una mica més la ciutat. 

Galeria d'imatges
 
No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1914

Assassinat a Sarajevo de l'hereu del tron austro-hongarès, l'arxiduc Francesc Ferran i de la seva dona; succés que dóna motiu a la Primera Guerra Mundial.

1919

Firma del Tractat de pau de Versalles entre les potències aliades i Alemanya, amb el qual es dóna per acabada la Primera Guerra Mundial (1914-1918).

1921

Iugoslàvia es constitueix en Estat únic centralista.

1976

Les illes Seychelles es constitueixen com a país independent, després de 162 anys de dominació britànica.

2001

L'expresident iugoslau Slobodan Milosevic és entregat al Tribunal de la Haia.

  Citacions

En boca del mentider fins la veritat es fa dubtosa. Baltasar Gracián