Informacions

L'alumnat de 1r comença jugant amb Manresa

Imatge 0 per L'alumnat de 1r comença jugant amb Manresa

Enviada per mcasal55 el 08/Abr/2019 - 14:19

 L'alumnat de 1r d'ESO va començar el crèdit de síntesi "Jugant amb Manresa" el divendres 5 i ho faran fins al dijous 11 d'abril. 

Treballaran en grups cooperatius durant cinc dies per aconseguir un objectiu: elaborar un joc entorn de la nostra ciutat.

L'activitat pretén potenciar el joc com a eina educativa i d'aprenentatge, a partir d'un treball que vol incidir en l'autonomia i l'esforç per aconseguir elaborar un producte. I alhora treballar de manera transversal les competències bàsiques de 1r d'ESO.

 


Al llarg de la setmana faran activitats diverses. El divendres 5 d'abril, monitors i formadors del CAE (formació i serveis socioculturals) van venir per ensenyar-nos jocs de taula menys coneguts i per treballar els elements claus del joc. 

I el dilluns 8 d'abril faran una visita guiada a peu per Manresa i visitaran alguns dels principals espais turístics de la ciutat.

Segur que al llarg de la setmana l'alumnat treballarà per aconseguir fer un joc divertit i engrescador que ens permeti passar una bona estona i mentrestant coneixen una mica més la ciutat. 

Galeria d'imatges
 
No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1944

Segona Guerra Mundial: les tropes aliades desembarquen a la costa de Normandia (França), en un desplegament de més de 160 quilòmetres.

1954

Es realitza amb caràcter experimental el primer enllaç europeu de televisió, amb el nom d´Eurovisió, entre les televisions de la RFA, Holanda, la Gran Bretanya, França, Itàlia, Bèlgica, Dinamarca i Suïssa.

1968

Mor el senador nord-americà Robert Kennedy, tirotejat el dia anterior en un hotel de Los Angeles per Sirhan B. Sirhan.

1993

El PSOE guanya les eleccions legislatives per quarta vegada consecutiva però perd la majoria absoluta.

1969

El Govern espanyol acorda el tancament total de la frontera amb Gibraltar.

  Citacions

Jo no procuro conèixer les preguntes; procuro conèixer les respostes. Confuci