Informacions

Activitats | Informàtica

HP CodeWars BCN

Imatge 0 per HP CodeWars BCN

Enviada per rtorres el 03/Mar/2019 - 20:39

Aquest passat dissabte dia 2 es va celebrar a l'empresa HP, a Sant Cugat del Vallès, la 5a edició de la HP CodeWars BCN, una jornada- competició de programació en equips per a estudiants de 3r, 4t ESO, batxillerat i cicles formatius. L'idioma oficial de l'activitat era l'anglès. El nostre institut va participar-hi amb un equip de 3 alumnes de 3r d'ESO: Jordi Anguera Costa, Jordi Calsina Baldomà i Biel Martínez Olivé.

Va ser una experiència molt interessant amb 3 intenses hores de programació on 104 equips en competició  (més de 300 estudiants) van intentar resoldre el màxim nombre de problemes d'una llista de 32 amb grau de dificultat creixent. Després va haver-hi dinar, entreteniment, sorteig i lliurament de premis i va acabar amb una visita al centre de grans impressores i impressió 3D de l'empresa Hewlet Packard.

La participació de noies va augmentar en relació a l'any passat i enguany va ser d'un 27%. Esperem que creixi per a l'edició de l'any següent. Noies programadores, animeu-vos a participar-hi !!


 

Més notícies a la categoria Activitats &  Informàtica

Comentaris

  1. <3

Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1890

S'estableix el sufragi universal a Espanya.

1917

Primera Guerra Mundial: desembarquen les primeres forces nord-americanes a Saint Nazaire (França).

1941

Segona Guerra Mundial: Finlàndia declara la guerra a l'URSS.

1945

Representants de 50 països subscriuen la Carta de San Francisco, per la qual es constitueix l'ONU per al manteniment de la pau internacional.

1947

Conferència a París entre l'URSS, Gran Bretanya i França sobre el Pla Marshall d'ajuda nord-americana per a la reconstrucció d'Europa.

1990

La CE decideix a Dublín la seva ajuda financera a l'URSS per donar suport a la reforma econòmica de Mikhaïl Gorbatxov.

  Citacions

Donar l'exemple no és la principal manera d'influir sobre els altres; és l'única manera. Albert Einstein