Informacions

Sortides

Manresada 2019

Imatge 0 per Manresada 2019

Enviada per qfrancas el 25/Feb/2019 - 07:19

El passat dimecres els alumnes de 2n d'ESO participaren de la Manresada, una activitat organitzada per Lacenet. Es tracta d'una "gimcana" per la ciutat de Manresa on els alumnes han de saber localitzar qualsevol punt de la ciutat tot combinant els mitjans clàssics amb l'ús de les darreres tecnologies (internet mobile, geolocalització, xarxes socials, codis QR, realitat augmentada ...). Aquesta activitat a més permet descobrir racons amagats de Manresa que els mateixos alumnes desconeixien. 

Ha sigut una activitat molt completa amb la qual l'alumnat, a més de passar-ho bé, ha treballat la competència digital i l'autonomia. 

 


Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Sortides

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1914

Assassinat a Sarajevo de l'hereu del tron austro-hongarès, l'arxiduc Francesc Ferran i de la seva dona; succés que dóna motiu a la Primera Guerra Mundial.

1919

Firma del Tractat de pau de Versalles entre les potències aliades i Alemanya, amb el qual es dóna per acabada la Primera Guerra Mundial (1914-1918).

1921

Iugoslàvia es constitueix en Estat únic centralista.

1976

Les illes Seychelles es constitueixen com a país independent, després de 162 anys de dominació britànica.

2001

L'expresident iugoslau Slobodan Milosevic és entregat al Tribunal de la Haia.

  Citacions

I voleu un fet més xocant?: a un home [Verdaguer] que confessà en els seus dietaris que no tenia diners ni per comprar el pa ni la llet, anys després, l'Estat edità un bitllet de 500 pessetes amb la seva efígie. Antoni Boada