Informacions

Activitats | Educació Física

Descobrim el rugby al Pius

Imatge 0 per Descobrim el rugby al Pius

Enviada per pnavarro el 25/Feb/2019 - 07:17

Aquest any ens hem apuntat al programa "Esports a la carta" de l'ajuntament de Manresa que en col.laboració amb diferents clubs i entitats, en aquest cas el Club de Rugby Manresa, facilita l'assessorament de monitors del club per realitzar algunes classes d'iniciació. Nosaltres estem contant amb l'ajuda del Rubén, entrenador sub18 del club que durant dos classes amb cada grup de 3r d'ESO ens fa descobrir les peculiaritats d'un esport molt antic i desconegut per la gent en general. A pesar de l'aparença de un joc de molt contacte cal destacar que el rugby té més de 100 regles al seu reglament, un respecte absolut pels companys i adversaris com a tots els esport de lluita i una necessitat imprescindible de treball en equip. Ens l'estem passant molt bé i esta triomfant molt entre el sector femení. Algunes de les nostres alumnes ja han anat al Congost a realitzar entrenaments.

Està previst que el club organitzi uns minitornejos al Congost entre els centre que formen part del programa d'aquí a algunes setmanes.


Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Activitats &  Educació Física

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1914

Assassinat a Sarajevo de l'hereu del tron austro-hongarès, l'arxiduc Francesc Ferran i de la seva dona; succés que dóna motiu a la Primera Guerra Mundial.

1919

Firma del Tractat de pau de Versalles entre les potències aliades i Alemanya, amb el qual es dóna per acabada la Primera Guerra Mundial (1914-1918).

1921

Iugoslàvia es constitueix en Estat únic centralista.

1976

Les illes Seychelles es constitueixen com a país independent, després de 162 anys de dominació britànica.

2001

L'expresident iugoslau Slobodan Milosevic és entregat al Tribunal de la Haia.

  Citacions

La història és un cove pintoresc d'on una persona relativament enginyosa pot treure arguments en defensa d'allò que li plagui. Joan Fuster