Informacions

Sortides

Barcelonada 2019

Imatge 0 per Barcelonada 2019

Enviada per eguerrero el 24/Feb/2019 - 07:54

Mireu l’alumnat de 1r de batxillerat! Aquí estaven ben concentrats i il·lusionats per començar la Barcelonada 2019 que va tenir lloc aquest dimarts 19 de febrer. Una activitat que es troba dins el World Mobile City Project i impulsada per la xarxa Lacenet.

La finalitat d’aquesta iniciativa és que els joves participants aprenguin a localitzar diversos punts dins una gran ciutat, en aquest cas Barcelona. I de quins mitjans disposen? Doncs emprant com a única eina el seu mòbil i les aplicacions corresponents per poder geolocalitzar els punts que han de visitar i també poder superar les proves que des de Lacenet els hi proposen (foto lliure, una entrevista sobre l’ús dels mòbils, vídeo d’una cita literària, mesurar el nivell de soroll en un punt de la ciutat i una foto de tipus bookface). I tot plegat combinat també amb la realitat augmentada!


 

Més notícies a la categoria Sortides

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1914

Assassinat a Sarajevo de l'hereu del tron austro-hongarès, l'arxiduc Francesc Ferran i de la seva dona; succés que dóna motiu a la Primera Guerra Mundial.

1919

Firma del Tractat de pau de Versalles entre les potències aliades i Alemanya, amb el qual es dóna per acabada la Primera Guerra Mundial (1914-1918).

1921

Iugoslàvia es constitueix en Estat únic centralista.

1976

Les illes Seychelles es constitueixen com a país independent, després de 162 anys de dominació britànica.

2001

L'expresident iugoslau Slobodan Milosevic és entregat al Tribunal de la Haia.

  Citacions

Donar l'exemple no és la principal manera d'influir sobre els altres; és l'única manera. Albert Einstein