Informacions

Visita a la ciutat de Vic

Imatge 0 per Visita a la ciutat de Vic

Enviada per mcasal55 el 14/Feb/2019 - 20:38

El dijous 14 de febrer, l'alumnat de 2n d'ESO va fer una excursió a la ciutat de Vic, com a complement dels continguts treballats sobre l'Edat Mitjana des de l'àmbit de Ciències Socials. 

Es va realitzar una visita al Museu Episcopal de Vic, on diverses guies van comentar algunes de les principals obres d'art romànic i gòtic que s'hi troben. 

Tot i el fred, l'activitat es va completar amb una ruta guiada pel professorat de l'àrea pel barri antic de la ciutat. Posant èmfasi en les principals construccions medievals que s'hi conserven, com: la catedral, l'albergueria, el Pont de Queralt, les muralles de Pere III o les restes del castell dels Montcada. 

I per acabar el matí, l'alumnat va disposar d'una mica de temps d'esbarjo entorn de l'emblemàtica plaça del Mercadal de la ciutat.


 
No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1914

Assassinat a Sarajevo de l'hereu del tron austro-hongarès, l'arxiduc Francesc Ferran i de la seva dona; succés que dóna motiu a la Primera Guerra Mundial.

1919

Firma del Tractat de pau de Versalles entre les potències aliades i Alemanya, amb el qual es dóna per acabada la Primera Guerra Mundial (1914-1918).

1921

Iugoslàvia es constitueix en Estat únic centralista.

1976

Les illes Seychelles es constitueixen com a país independent, després de 162 anys de dominació britànica.

2001

L'expresident iugoslau Slobodan Milosevic és entregat al Tribunal de la Haia.

  Citacions

El teatre és poesia que se surt del llibre per a fer-se humana. Federico García Lorca