Informacions

Projectes | SIEI

El nostre hort

Imatge 0 per El nostre hort

Enviada per msola274 el 29/Gen/2019 - 12:44

Aquest any, des del SIEI, hem tornat a començar el projecte de l'hort. Primer de tot, vam remoure i preparar la terra. Seguidament, vam tirar l'adob i ho vam tornar a remoure. Vam deixar reposar la terra perquè la terra agafi nutrients i ens surtin unes verdures ben bones i grans.

Al nostre hort, hem plantat:  cebes, pastanagues, enciams, cols, i espinacs. Això ens ha permès buscar i saber les propietats d'aquestes verdures. Ara ens toca el moment de regar i cuidar l'hort, tot esperant que arribi el bon temps i puguem collir aquestes verdures.


Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Projectes &  SIEI

Comentaris

  1. Possible col·laboració a l'hort

    Bones, soc pare d'un alumne de 3er ESO. Em dedico professionalment a l'asssessorament en horticultura ecològica i m'agradaria conèixer una mica més de prop aquest projecte per saber si puc fer alguna aportació.

    Salutacions

    Xavier Pérez (pare de l'Eudald Pérez 3er ESO)

Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1971

El cap de les Forces Armades d'Uganda, Idi Amin, assumeix el poder després d'un sagnant cop d'Estat.

1986

La nau espacial nord-americana Voyager 2 envia a la Terra fotografies de 12 noves llunes que envolten el planeta Urà, l´existència de les quals es desconeixia.

2000

L'Exèrcit tailandès assalta i allibera els 700 ostatges que romanien des del dia anterior a l'hospital de Ratchaburi, després de ser pres per 10 guerrillers birmans de l´«Exèrcit de Déu», que van morir durant la intervenció militar.

2002

Clifford Baxter, expresident de la companyia energètica d´Enron, apareix mort a Houston dins del seu cotxe i amb un tret al cap i una nota de suïcidi.

  Citacions

La música constitueix una revelació més alta que la filosofia. Beethoven