Informacions

Sortides | Alumnat

Visita a La fageda d'en Jordà i la cooperativa La Fageda

Imatge 0 per Visita a La fageda d'en Jordà i la cooperativa La Fageda

Enviada per eguerrero el 24/Nov/2018 - 08:58

Saps on és la Fageda d’en Jordà?” Amb aquestes paraules comença el poema de Joan Maragall... I aquesta mateixa pregunta, entre d’altres, va poder respondre l’alumnat de 3r d’ESO el dijous dia 22 de novembre; ja que en aquest bell i quiet indret va poder explorar l’ecosistema i descobrir els seus orígens.

En arribar a l’aparcament de can Serra, i talment com descrivia Maragall, l’alumnat “comença a caminar-hi a poc a poc, comptant els seus passos entre la gran quietud”, però també va tenir temps per recollir tota la informació gràfica i de contingut possible per a posteriorment poder realitzar el treball d’aula corresponent: l’elaboració d’un fulletó de “La fageda d’en Jordà”. Us en mostrarem els resultats en breu.

 


Així mateix, essent ja en el bell mig del Parc Natural de la Garrotxa, no podíem deixar de visitar un gran projecte social: la cooperativa de la Fageda. Allí l’alumnat va poder descobrir la línia de producció dels iogurts, les granges i també evidentment va poder degustar els productes elaborats. Una forma perfecta, sense dubte, per descobrir què és una cooperativa i contextualitzar els conceptes treballats a la matèria de socials sobre els sectors de producció a Catalunya.

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Sortides &  Alumnat

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1791

Revolució francesa: es parla per primera vegada del lema «Llibertat, Igualtat i Fraternitat», a la Societat d'Amics dels Drets Humans.

1879

El Congrés Internacional de Geografia, reunit a París, adopta el projecte de Lesseps per a l'obertura del Canal de Suez.

1937

Guerra Civil espanyola: s'estableix la censura de premsa.

1953

El neozelandès Edmund P. Hillary, acompanyat pel xerpa Tensing Norgay, ascendeix per primera vegada l'Everest (8.850 metres).

1968

Finalitzen 28 dies de revolta estudiantil, coneguda com a «Maig francès».

1996

Benjamin Netanyahu, líder del partit conservador Likud, és elegit primer ministre d'Israel amb el 50,4% dels vots.

  Citacions

Et guanyaràs el pa amb la suor del teu front... Gènesi