Informacions

Activitats | Filosofia

Visita de l'Escola Ítaca

Imatge 0 per Visita de l'Escola Ítaca

Enviada per xvalls2 el 23/Nov/2018 - 10:02

El grup de segon de l’Escola Ítaca, va tenir coneixement del Gegant Gabriel i es van interessar per conèixer-lo; ja que fan un Projecte de gegants i teatre. Ens van visitar el dimecres 21. En primer lloc ens trobàrem per prendre forces i conèixer-nos, ja que havien vingut en bus urbà i a peu. Seguidament, a la biblioteca, passàrem imatges de tot el procés de creació del gegant Gabriel, en el taller del cardoní del mestre geganter Toni Mujal. El moment esperat arribà quan l’alumnat de 4ESO E, el feu ballar i giravoltar. També visitàrem l’aula de visual i plàstica on, el professorat, l'Emma i en Josep, ens mostraren els capgrossos en procés de construcció. Finalment férem una rotllana al vestíbul, on la Leyre i la Georgina, de 2n batxillerat, ens explicaren com realitzar una obra de teatre. El temps passà volant i haguérem de tornar cap a la casa d’Ítaca. Moltes gràcies per visitar-nos!


Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Activitats &  Filosofia

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1905

Violents enfrontaments als ports russos. La intervenció de l'Exèrcit causa centenars de morts.

1913

El Parlament noruec concedeix a les dones tots els drets electorals.

1971

Els tres tripulants de la nau espacial Soyuz II moren en un accident poc abans d´aterrar.

1995

Després de més de mil anys de cisma, el Patriarca de Constantinoble, Bartolomeu I, i el papa Joan Pau II celebren una missa conjunta a la basílica de Sant Pere del Vaticà.

1999

Un tribunal de Seguretat Estatal turc condemna a mort el líder del Partit dels Treballadors del Kurdistan, Abdalálà Ocalan, per delictes de traïció i separatisme.

2000

Mor l´actor italià Vittorio Gassman.

  Citacions

La paciència és un arbre d'arrel amarga, però de fruits molt dolços. Proverbi persa