Informacions

Activitats | Alumnat

33a trobada delegats i delegades d'alumnes del Bages i Moianès

Imatge 0 per 33a trobada delegats i delegades d'alumnes del Bages i Moianès

Enviada per frovira el 22/Nov/2018 - 19:04

Els vuit delegats d'alumnes de 2n d'ESO del nostre institut han participat aquest dijous, dia 22, a la 33a trobada de delegats i delegades del Bages i Moianès a Sant Joan de Vilatorrada, organitzada pel Consell Comarcal del Bages. Aquesta trobada ha reunit uns 200 alumnes i una vintena de professors. La jornada s'ha centrat en la hipersexuació amb l'objectiu que els participants prenguessin consciència d'aquest fenomen social i de la necessitat d'afrontar-la críticament. La valoració inicial que n'han els delegats i delegades del Pius ha estat altament satisfactòria, amb moltes ganes d'explicar la seva experiència als companys.


Tots els assistents s'han reunit al teatre de Cal Gallifa i després s'han distribuït en diferents grups a diversos indrets de la població per treballar dinàmiques que els ajudessin a plantejar l'objectiu proposat. La trobada s'ha acabat amb la presentació de les conclusions dels tretze grups que s'havien format. En total, hi han participat 25 centres educatius del Bages i el Moianès.

Per la seva banda, els professors i professores acompanyants també han fet sessió de treball a la sala de plens de l'Ajuntament santjoanenc. Allí se'ls han presentat, a manera pràctica, les dinàmiques amb les que han treballat els alumnes i d'altres eines útils per treballar valors i estratègies amb els seus alumnes. Aquestes eines estan recollides en el projecte Fem TEC, de la Diputació de Barcelona.

Aquestes trobades serveixen per compartir experiències entre els diferents centres participants i posar en comú tasques, valors i estratègies. Aquestes reunions, amb periodicitat anual, també són un fòrum per conèixer recursos municipals i comarcals adreçats a joves que els permetran posar en pràctica les seves idees. La Trobada ha comptat amb la col·laboració dels alumnes i professors del cicle formatiu d'Animació Sociocultural i Turisme de l'institut Guillem Catà, i els professionals de joventut de diferents municipis del Bages.

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Activitats &  Alumnat

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1905

Violents enfrontaments als ports russos. La intervenció de l'Exèrcit causa centenars de morts.

1913

El Parlament noruec concedeix a les dones tots els drets electorals.

1971

Els tres tripulants de la nau espacial Soyuz II moren en un accident poc abans d´aterrar.

1995

Després de més de mil anys de cisma, el Patriarca de Constantinoble, Bartolomeu I, i el papa Joan Pau II celebren una missa conjunta a la basílica de Sant Pere del Vaticà.

1999

Un tribunal de Seguretat Estatal turc condemna a mort el líder del Partit dels Treballadors del Kurdistan, Abdalálà Ocalan, per delictes de traïció i separatisme.

2000

Mor l´actor italià Vittorio Gassman.

  Citacions

El cinema no és un tros de vida, sinó un tros de pastís Alfred Hitchcock