Informacions

Centre | Institut

Inici projecte PERIS a 2n d'ESO

Imatge 0 per Inici projecte PERIS a 2n d'ESO

Enviada per vgrau el 31/Oct/2018 - 16:01

Aquest dimarts dia 30 d’octubre, s’ha iniciat la coordinació i implementació del programa PERIS 2018-2021 a tot l’alumnat de 2n d’ESO del nostre centre.

Com recordareu, el programa PERIS és un estudi sobre els transtorns del neurodesenvolupament, el fracàs escolar i les alteracions conductuals a l’adolescència. El portarà a terme un equip d’investigadors de la Vall d’Hebron, liderats pel Dr. Miquel Casas i compta amb la participació del Departament de Salut (Althaia) i el Departament d’Ensenyament (Serveis Territorials a la Catalunya Central).


Aquest projecte que va ser presentat el curs passat a la nostra ciutat, va rebre el suport del claustre i també del consell escolar. A principi de curs, també es va presentar a totes les famílies de 2n d’ESO, en el marc de les reunions d’inici de curs. En aquest moment, us podem dir que es durà a terme de forma simultània a 22 centres de: Manresa, Vic, Manlleu i Centelles,  amb un total de 1700 alumnes. A Manresa, el 95% dels centres el duran a terme, fet que mostra la importància d’aquest projecte.

En particular, aquesta primera fase de prospecció consistirà en un seguit d’enquestes on-line que contestaran les famílies, l’alumnat i el professorat, amb l’objectiu de fer un primer cribatge. Tots els participants rebran en els propers dies la informació i el calendari d’aplicació, així com la sol·licitud i autoritzacions necessàries per a la participació en el projecte. Aquesta fase s’allargarà fins a les vacances de Nadal.

Esperem la participació de totes les famílies de 2n d’ESO.

L’Equip Directiu

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Centre &  Institut

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1914

Assassinat a Sarajevo de l'hereu del tron austro-hongarès, l'arxiduc Francesc Ferran i de la seva dona; succés que dóna motiu a la Primera Guerra Mundial.

1919

Firma del Tractat de pau de Versalles entre les potències aliades i Alemanya, amb el qual es dóna per acabada la Primera Guerra Mundial (1914-1918).

1921

Iugoslàvia es constitueix en Estat únic centralista.

1976

Les illes Seychelles es constitueixen com a país independent, després de 162 anys de dominació britànica.

2001

L'expresident iugoslau Slobodan Milosevic és entregat al Tribunal de la Haia.

  Citacions

La imaginació és més important que el coneixement. Albert Einstein