Informacions

Centre | Institut

Inici projecte PERIS a 2n d'ESO

Imatge 0 per Inici projecte PERIS a 2n d'ESO

Enviada per vgrau el 31/Oct/2018 - 16:01

Aquest dimarts dia 30 d’octubre, s’ha iniciat la coordinació i implementació del programa PERIS 2018-2021 a tot l’alumnat de 2n d’ESO del nostre centre.

Com recordareu, el programa PERIS és un estudi sobre els transtorns del neurodesenvolupament, el fracàs escolar i les alteracions conductuals a l’adolescència. El portarà a terme un equip d’investigadors de la Vall d’Hebron, liderats pel Dr. Miquel Casas i compta amb la participació del Departament de Salut (Althaia) i el Departament d’Ensenyament (Serveis Territorials a la Catalunya Central).


Aquest projecte que va ser presentat el curs passat a la nostra ciutat, va rebre el suport del claustre i també del consell escolar. A principi de curs, també es va presentar a totes les famílies de 2n d’ESO, en el marc de les reunions d’inici de curs. En aquest moment, us podem dir que es durà a terme de forma simultània a 22 centres de: Manresa, Vic, Manlleu i Centelles,  amb un total de 1700 alumnes. A Manresa, el 95% dels centres el duran a terme, fet que mostra la importància d’aquest projecte.

En particular, aquesta primera fase de prospecció consistirà en un seguit d’enquestes on-line que contestaran les famílies, l’alumnat i el professorat, amb l’objectiu de fer un primer cribatge. Tots els participants rebran en els propers dies la informació i el calendari d’aplicació, així com la sol·licitud i autoritzacions necessàries per a la participació en el projecte. Aquesta fase s’allargarà fins a les vacances de Nadal.

Esperem la participació de totes les famílies de 2n d’ESO.

L’Equip Directiu

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Centre &  Institut

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1944

Segona Guerra Mundial: les tropes aliades desembarquen a la costa de Normandia (França), en un desplegament de més de 160 quilòmetres.

1954

Es realitza amb caràcter experimental el primer enllaç europeu de televisió, amb el nom d´Eurovisió, entre les televisions de la RFA, Holanda, la Gran Bretanya, França, Itàlia, Bèlgica, Dinamarca i Suïssa.

1968

Mor el senador nord-americà Robert Kennedy, tirotejat el dia anterior en un hotel de Los Angeles per Sirhan B. Sirhan.

1993

El PSOE guanya les eleccions legislatives per quarta vegada consecutiva però perd la majoria absoluta.

1969

El Govern espanyol acorda el tancament total de la frontera amb Gibraltar.

  Citacions

Et guanyaràs el pa amb la suor del teu front... Gènesi